Πρόεδρε όχι αλλαγή για χάρη της αλλαγής. Προπονητή επιπέδου τώρα!

Βρισκόμαστε στο ένα τρίτο σχεδόν του πρώτου γύρου και για να μην χαθεί η φετινή χρονιά, χρειάζεται μια καλή προσπάθεια από όλους. Και όταν εννοούμε να μην χαθεί, εννοούμε η ομάδα να καταφέρει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, τουλάχιστον. Κάτι που αυτή τη στιγμή δεν είναι όνειρο απατηλό, αφού και καλά δομημένη είναι η ομάδα, και βάθος έχει, αλλά και αρκετή ποιότητα!

Ο νέος προπονητής που θα έρθει πρέπει να είναι από το πάνω ράφι, να μην είναι πρωτάρης και να δουλέψει με προοπτική τουλάχιστον 20 μηνών, με άμεσο στόχο να ανατρέψει την κακή ψυχολογία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και γενικώς να αντιστρέψει το όλο κλίμα που υφίσταται από τον αποκλεισμό της ομάδας μας από την Λάτσι. Προπονητή που να ξέρει το βάρος να είναι σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, που να ξέρει από την πίεση του κόσμου, να ξέρει ότι έχει να αντιμετωπίσει πόλεμο από το παρασκήνιο και όχι μόνο.

Αν προχωρήσουμε πάλι σε ημίμετρες λύσεις και με προπονητές αναλώσιμους, πρωτάρηδες και με βραχυπρόθεσμους στόχους, τότε σε μερικούς μήνες πάλι θα ψάχνουμε για άλλο προπονητή. Στο οριακό σημείο που φτάσαμε, δεν μας παίρνουν περαιτέρω πειραματισμοί, ούτε φυσικά και επικίνδυνα ρίσκα με αμφιβόλου ποιότητας προπονητές με παραστάσεις κατώτερες από την Ανόρθωση και το Κυπριακό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ