Παν.Συ.Φι: «Είδαμε σήμερα στο γσπ τους πρώτους ξεφτίλες των γηπέδων…»

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται για τους μοντέρνους οπαδούς, που θα επιδιώξουν να αντικαταστήσουν τα γνωστά οργανωμένα σύνολα, εξέδωσε πριν από λίγο ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα στο facebook.

«Κάθε μοντέρνο πράγμα δεν ισούται και με καλύτερο. Κάθε νέα κατάσταση δεν αντικαθιστά την παλιά. Αυτό βλέπουμε να συμβαίνει στα γήπεδα μας. Αυτό βλέπουμε να συμβαίνει στην κοινωνία μας.

Είδαμε σήμερα στο γσπ τους πρώτους ξεφτίλες των γηπέδων, που θέλουν να αυτοονομάζονται μάλιστα και «οργανωμένο σύνολο». Δεν έχει σχέση ο μικρός αριθμός τους ούτε οι μικρές ηλικίες τους. Χτίστηκαν σε λάθος βάσεις, από λάθος καταστάσεις και αυτή είναι η μοίρα τους. Στα μάτια των οργανωμένων του νησιού, όσων έχουν πίσω τους μια ιστορία με εικόνες και παραστάσεις για δεκαετίες, θα είναι απλά οι «οργανωμένοι του τάδε», ή οι υπάλληλοι του κόμματος ή οτιδήποτε άλλο εκτός από αντίπαλοι μας.

Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν μιλάμε για απλό κόσμο που ακόμα να αντιληφθεί που αποσκοπεί η κάρτα φιλάθλου ή τι σημαίνει ο νόμος που πέρασαν το ‘14. Μιλάμε για αυτούς που θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τα γνωστά οργανωμένα σύνολα με άλλα ψεύτικα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι «οπαδοί» της επας-πεζοπορικού ή αλλιώς αεκ. Είναι απόλυτο λογικό αφού τα «θεμέλια» τους είναι βασισμένα στην πιο μοντέρνα έκδοση του ποδοσφαίρου με έναν πρόεδρο καθαρά υπέρ της ταυτοποίησης και της κάρτας. Λογικό είναι να είναι πιστοί ακόλουθοι του, αφού «απογείωσε» τα όνειρα τους, στην προσπάθεια να ενταχθούν στις παραδοσιακές ομάδες. Σίγουρα εσείς όλοι έχετε ημερομηνία λήξης γιατί πολύ απλά δεν έχετε πίσω σας ούτε καν τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΘΕΜΕΛΙΑ.

ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ «ΟΠΑΔΟΥΣ»

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΙΩΝΑ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ