Χ.Φ:«Γι’αυτο εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε…»

Ανακοίνωση ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΛ, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του X.Φ Club.

Αναλυτικά η ανακοίνωση πιο κάτω.

Περήφανε πρόσφυγα της Αμμοχώστου και της Ανόρθωσης,

Όλο αυτό το διάστημα λέχθηκαν και ειπώθηκαν πολλά από όσους απαρτίζουν τον αθλητισμό, αλλά και από αυτούς που φέρνουν τον αθλητισμό προ του τέλους. Επιστολές εκατέρωθεν εμπλεκομένων, τηλεοπτικά δικαιώματα με υψηλά συμβόλαια (τρέξε κόσμε να αγοράσεις), μειώσεις στις τιμές αφού ζήτηση εισιτηρίων δεν υπάρχει (αν λάβουμε υπόψη πως το θέαμα που προσφέρεται δεν είναι είδος πολυτελείας), αλλαγή και εφαρμογή νομοθεσίας αναλόγως βολέματος, αναξιοκρατία και αναξιοπιστία από αυτούς που θέλουν να αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα.

Γι’αυτο εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε έμπραχτα χωρίς περιαυτολογίες, ρίχνοντας άκυρο στα πλάνα τους. Καλείσαι λοιπόν συνδεσμίτη και φίλαθλε της Μεγάλης Κυρίας αύριο να προσέλθεις από νωρίς στο οίκημα μας, που στεγάζεται μόλις μερικά μέτρα από το ΠΑΠ για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της αρρώστειας μας. Δίνουμε μια αλλιώτικη μάχη και σε απόσταση αναπνοής από το διαχρονικό μας πόστο δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ!

Ο σύνδεσμος των Μαχητών θα είναι ανοιχτός από το μεσημέρι για να δεχτεί τα αλάνια του που ακόμα αντιστέκονται, ακολουθώντας οδηγίες δράσεως από τους αρμόδιους.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ
Υ.Γ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΑΣ

Με εκτίμηση,
MAXHTEC CLUB “ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ