Μειώνουν τo περιθώριο λάθους

Μπορεί να προκαλεί κάποια ανησυχία η καθυστέρηση στην υλοποίηση των φετινών μεταγραφών ή και ανανεώσεων ωστόσο είναι κάτι που εκ των υστέρων θεωρείται πως είναι αναπόφευκτο, αναλογιζόμενοι τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας αλλά και τις άλλες παραμέτρους. Το δεδομένο είναι ότι η διοίκηση κατάφερε να περιορίσει το περιθώριο λάθους στις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά δεδομένα… αφού κράτησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν μια καλή σεζόν πέρσι και τους χρειαζόταν, αποδέσμευσε αυτούς που δεν πήρε τα αναμενόμενα και προσθέτει ποιότητα στην ομάδα με λύσεις που γνωρίζει άριστα.

Μοναδική εξαίρεση σε όλη αυτή την ιστορία, είναι ο τερματοφύλακας. Η «Μεγάλη Κυρία» ήθελε να κρατήσει τον Αρούς μετά από την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε. Αυτό κατέστη αδύνατο και στράφηκε στην λύση του Φελγκέιρας που δεν εντάσσεται στους ποδοσφαιριστές που γνωρίζει άριστα είτε η διοίκηση είτε ο προπονητής. Αν τελεσφορήσουν θετικά οι δυο περιπτώσεις των Ντουρίς και Λαβόρδε η ομάδα μας θα είναι ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με την περσινή, φτάνει και οι υφιστάμενοι ποδοσφαιριστές να δείξουν ότι πέρσι.

Θυμίζουμε πως από την ομάδα αποχώρησαν οι Αρούς, Γκάντσεφ, Παλάνκα, Αμπντουλάγιεφ, Ματθαίου, Παπαδόπουλος και Καρλίτος ενώ αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής οι Εγγλέζου, Κατσαράβα, Φελγκέιρας και Μικελτάντζε. Με την Ανόρθωση ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Ράγιος, Βίκτορ και Σισέ ενώ πολύ κοντά είναι και ο Μίχαλ Ντούρις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ