Λαβόρδε: «Έκανα τα πάντα να επιστρέψω αλλά…»

«Έκανα τα πάντα να επιστρέψω αλλά δεν υπήρξε η επιθυμεία από πλευράς Ανόρθωσης». Αυτό είχε δηλώσει ο Ρικάρντο Λαβόρδε στις 3 Φεβρουαρίου, όταν το όνομα του βρισκόταν ξανά στο προσκήνιο για ενδεχόμενη μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Είναι αλήθεια ότι το όλο θέμα με τον Κολομβιανό έχει παρατραβίξει αρκετά και συνάμα έχει κουράσει αρκετούς από εμάς, ωστόσο από τη στιγμή που το όνομα του συνεχίζει να παίζει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, είμαστε υπόχρεοι να κάνουμε ακόμη λίγες ημέρες υπομονή.

Τώρα, όσο αφορά την πιο πάνω δήλωσή του, θυμίζουμε πως τα εμπόδια για την μεταγραφή του τον περασμένο Ιανουάριο ήταν τα ίδια με σήμερα συν ακόμα ένα μεγαλύτερο. Το γεγονός ότι διατηρούσε ακόμη συμβόλαιο με την Κράσνονταρ.

Επίσης, τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου δεν ήταν τα ίδια με σήμερα, μιας και δεν είχε εξασφαλιστεί η Ευρωπαϊκή έξοδος όπως δεν ήταν σίγουρο και το χρήμα που θα λάμβανε η ομάδα από την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαϊφη στην Σταντάρ Λιέγης. Οι τελευταίοι δύο λόγοι, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επαναπροσέγγιση του Κολομβιανού και την επίδειξη επίσημου ενδιαφέροντος (στάληκε συμβόλαιο στον Λαβόρδε) από την ομάδα μας την περασμένη εβδομάδα.

Πλέον, αυτό που μένει να δούμε, είναι εάν όντως ο Λαβόρδε είχε κάνει τα πάντα να επιστρέψει ή απλά «πουλούσε» οπαδισμό. Αρκετά εμπόδια ξεπεράστηκαν, κάποιο σημαντικό χρήμα που έχει έρθει στην ομάδα από Σιβού και Λαϊφη όπως και η συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λίγκ, έδωσαν το δικαίωμα στην διοίκηση να προσφέρει ένα πολύ συμφέρον οικονομικό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Το μπαλάκι λοιπόν, είναι στα χέρια του Λαβόρδε στον οποίο έχει δοθεί διορία μέχρι την αναχώρηση της ομάδας στην Βουλγαρία την ερχόμενη Τρίτη να δώσει την οριστική του απάντηση. Από πλευράς διοίκησης, έγινε ότι έπρεπε και είμαστε πλέον στην αναμονή για να δούμε εάν η προ μηνών δήλωση του Κολομβιανού ήταν όντως ορθή ή απλά αερολογίες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ