Με προπονητή τον… «δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο»

Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ή αλλιώς ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο» όπως τον είχαν χαρακτηρίσει οι Άγγλοι οπαδοί όταν ο Νορβηγός αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτετ και έκανε παπάδες στα αντίπαλα δίκτυα!

Η Μόντε Νορβηγίας θα είναι η αντίπαλος μας στον Β΄προκριματικό γύρο του Europa League σε περίπτωση πάντοτε που καταβάλουμε το εμπόδιο των Αλβανών της Λάτσι και αυτοί την Glivanon.

Παραδοσιακή ομάδα της Νορβηγίας που ιδρύθηκε το 1991, κατάκτησε μέχρι σήμερα 2 πρωταθλήματα και με παρουσία σε ομίλους ττων μεγάλων Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων που μάλιστε διακρίθηκε ιδαίτερα την περίοδο 2015-2016.

Το θετικό όπως προαναφέραμε είναι ότι σε περίπτωση που καταβάλουμε το εμπόδιο των Νορβηγών στις διπλές αναμετρήσεις, τότε θα είμαστε στους δυνατούς στον Γ΄ Προκριματικό γύρο με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται.

Στα αρνητικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως το πρωτάθλημα της Νορβηγίας είναι σε πλήρη ισχύ και η αντίπαλος μας κουβαλάει ήδη 13η παιχνίδια στην πλάτη… ενώ αν τους αντιμετωπίσουμε στις 26 Ιουλίου αυτοί θα βρίσκονται στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος τους, στο τέος δηλαδή του πρώτου γύρου. Από πλευράς φυσικής κατάστασης θα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό πιο έτοιμοι από τους δικούς μας ποδοσφαιριστές.

Στο πρωτάθλημα τους δεν άρχισαν καθόλου καλά, αφού βρίσκονται στην 8η θέση σε σύνολο 16 ομάδων καταγράφοντας 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 5 ήττες

Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Η Ανόρθωση είναι το αουτσάιντερ και ο αδύναμος του ζευγαριού και οφείλει στον εαυτό και την ιστορία της να παλέψει το παιχνίδι. Αν καταφέρει να προκριθεί θα προστεθεί η σελίδα αυτή στο βιβλίο με τις αξιοπρόσεκτες Ευρωπαϊκές της πορείες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ