Το ζεστό ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Νίκα Κατσαράβα ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για συζητήσεις με την Ανόρθωση, έφερε σενάρια επιστροφής και του Γκιόργκι Αμπουρτζάνια στην «Μεγάλη Κυρία» μετά από δυόμιση χρόνια. Σενάρια που ενδυναμώθηκαν από δημοσίευμα στο εξωτερικό και αναδημοσίευσή του στο νησί.

Αυτό που γνωρίζουμε εμείς πολύ καλά είναι πως κάτι τέτοιο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να συμβεί αφού ο Αμπουρτζάνια δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σεβίλλη μέχρι το 2020, η οποία δαπάνησε ένα πολύ σημαντικό ποσό για την απόκτησή του από την Ταραγόνα και δεν τον παραχωρεί με την μορφή δανεισμού.

Επιπλέον, με τα σημερινά δεδομένα, ακόμη και ο μισθός του παίκτη είναι απαγορευτικός για την ομάδα μας αφού ξεπερνά ήδη και το υψηλότερο συμβόλαιο της Ανόρθωσης, στην επικείμενη αγωνιστική περίοδο.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ