Μήνυμα Μανώλη για τις εκλογές

Το δικό του μήνυμα έστειλε με ανάρτηση στο facebook, ενόψει των επικείμενων εκλογών, ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας και του σωματείου, Χαράλαμπος Μανώλη.

Ο Μανώλη απεύθυνε τη στήριξη του και στους δύο υποψηφίους, λέγοντας παράλληλα πως στην Ανόρθωση υπάρχει η ωριμότητα για να γίνουν οι εκλογές σε δημοκρατικά πλαίσια και μακριά από αντιπαλότητες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μανώλη στην ανάρτηση του:

«Η Aνόρθωση όπως έχει διαφανεί με τα την χθεσινή υποβολή υποψηφιοτήτων βαίνει ολοταχώς προς εκλογές. Θεωρώ ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια και ότι σαν Ανορθωσιατες που μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος δεν θα αφήσουμε τη εκλογική αντιπαλότητα να επικράτησει της ενότητας που έχουμε επιτύχει τα τελευταία χρόνια. Η επομένη των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους να στηρίζουμε το νεοεκλεγέντα πρόεδρο όποιος και να είναι. Τα μέλη του σωματείου έχουν και την ωριμότητα άλλα και την ευθηνή να εξασκήσουν το δικαίωμα ψήφου μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια χωρίς αντιπαραθέσεις υπερψηφίζοντας τον συνδυασμό της αρεσκείας τους έχοντας να επιλέξουν μεταξύ 2 συνδυασμών που απαρτίζονται από ανιδιοτελείς Ανορθωσιατες. Εύχομαι και στους 2 υποψήφιους ,καλούς μου φίλους και συνεργάτες καλή επιτυχία στις αυριανές εκλογές και να είναι σίγουροι ότι και 2 τυχαίνουν της στήριξης μου και ότι όποιος και εάν εκλεγεί θα είμαι δίπλα του βοηθώντας πάντα στο μετρό των δυνατοτήτων μου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ