«Δεν πρέπει να πληγώσουμε την Ανόρθωση…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM 104.0, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λοΐζος Λοΐζου, ενόψει των εκλογών της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος ανάφερε πως έγιναν προσπάθειες να αποφευχθεί η εκλογική αναμέτρηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό, μιας και δεν γεφυρώθηκαν οι διαφορές που υπήρχαν. Μάλιστα ανάφερε πως το Δ.Σ του συλλόγου με αυτό της εταιρείας, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Για τις εκλογές:

«Επαναδικεδικούμε την προεδρία του συλλόγου, το διοικητικό συμβούλιο ως έχει για να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε. Αυτά τα χρόνια κάναμε βήματα μπροστά. Καταφέραμε να ορθωποδήσουμε το σωματείο και να βοηθήσουμε την εταιρεία και είμαστε αισιόδοξοι για τις εκλογές».

Για την ανακοίνωση:

«Οι στόχοι του συμβουλίου του συνδυασμού, αν επανεκλεγεί θα είναι η διαφύλαξη, ως κόρη οφθαλμού, του συλλόγου. Στόχος ο πρωταθλητισμός όλων των τμημάτων μας. Θέλουμε να παραμείνουμε στους πρωταγωνιστές. Σκοπός του συμβουλίου του συλλόγου, δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά δρώμενα αλλά και η προβολή της Ανόρθωσης μέσω εκδηλώσεων και άλλων δραστηριωτήτων».

Για το αν είναι εις βάρος του συλλόγου ότι πάει σε εκλογική διαδικασία:

«Δεν θεωρώ ότι είναι κακό να πάμε σε εκλογική διαδικασία. Προέχει όμως ο σεβασμός προς τον άλλο υποψήφιο και δεν πρέπει να πληγώσουμε την Ανόρθωση. Ας μην ξεχνάμε πόσες φορές πληγώθηκε η Ανόρθωση μέσα από αυτές της διαδικασίες».

Για το αν επικοινώνησε με τον Τάσο Ανδρέου:

«Έγιναν προσπάθειες για να τα βρούμε και να αποφευχθεί η εκλογική αναμέτρηση. Αυτό όμως, δεν κατέστει δυνατό να γεφυρώσει της διαφορές που είχαμε. Από την πλευρά μου, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές».

Για τη σχέση του με τον Ανδρέα Παντελή:

«Έχουμε άριστες σχέσεις με τον Ανδρέα Παντελή. Σύλλογος και Εταιρεία είναι ένα σώμα, ο κ. Παντελή κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου, όμως είμαστε εκεί για το καλό της Ανόρθωσης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ