«Καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε…»

Το δικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών, έστειλε με ανάρτηση στο facebook, ο ατομικός υποψήφιος Σταύρος Χατζηκυριακός.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σταύρου Χατζηκυριακού.

«Φίλες και φίλοι Ανορθωσιατες, τόσα χρόνια φουρτούνας στα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα του αγαπημένου μας Σωματείου έφεραν δυστυχώς αναταραχές, διχόνοια και απογοητεύσεις στους φίλους, οπαδούς και μέλη μας.

Είναι εμφανές όμως ότι τον τελευταίο χρόνο χωρίς πολλές κωδωνοκρουσίες και μεγάλα λόγια αυτή η επικίνδυνη φουρτούνα με σκληρή προσπάθεια και μαεστρία κόπασε και το καράβι που ονομάζεται Ανόρθωση πλέει  πλέον σε σχετικά ήρεμα νερά.

Αυτή η ηρεμία λοιπόν είναι που αύριο στις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου μας πρέπει να διαφυλαχτεί σαν κόρη οφθαλμού. Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε αυτό το ιστορικό και ένδοξο Σωματείο για να μπορεί να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να χαρίζει σε όλους εμάς που το αγαπάμε στιγμές υπερηφάνειας. Το Σωματείο Ανόρθωση για όλους εμάς είναι συνώνυμο με τον άσβεστο πόθο της επιστροφής και αυτό τον πόθο είναι που πρέπει δια μέσου του Σωματείου μας να κρατήσουμε άσβεστο.

Για αυτό μετά το πέρας των εκλογών επιβάλλεται από όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να δώσουμε τα χέρια και να δουλέψουμε φιλότιμα για να χαρίσουμε σε όλους τους φίλους, οπαδούς και μέλη μας ακόμα μεγαλύτερες χαρές δια μέσου όλων ανεξαρτήτως τμημάτων του ένδοξου Σωματείου μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ