Πυρ και μανία ο πρόεδρος με τον ορισμό Καπιτανή

Πυρ και μανία είναι ο πρόεδρος μετά τον ορισμό του Κωστάκη Καπιτανή ως παρατηρητή διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ο Κωστάκης Καπιτανής πολλάκις στο παρελθόν, έδειξε την εμπάθεια του στην ομάδα μας από τα διάφορα πόστα που κατείχε και κατέχει. Ως εκ τούτου, η ομάδα μας είχε ζητήσει εξαίρεση του Καπιτάνη από τα παιχνίδια μας, κάτι που συνέβαινε ενόσω ήταν πρόεδρος της ομοσπονδίας ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Γιώργο Κούμα, κάποιοι στην ομοσπονδία φαίνεται να μην υπολογίζουν την ομάδα μας, ούτε την κρισιμότητα των επερχόμενων παιχνιδιών και δρουν με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να προκαλέσουν πέρα από την οργή της διοίκησης και την οργή του Ανορθωσιάτη. Δρουν με τρόπο ετσιθελικό και σε καμία περίπτωση δεν αντιλαμβάνονται πως οι ενέργειες τους πλήττουν το άθλημα και αυξάνουν κατακόρυφα την προκατάληψη.

Ήδη η διοίκηση της ομάδα μας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, αποστέλλοντας επιστολή τόσο προς τον αρχι-διαιτητή Χανς Ρέικβαρτ, όσο και προς τον Γιώργο Κούμα ζητώντας την άμεση αντικατάσταση του Κωστάκη Καπιτάνη από το αυριανό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω εξέλιξη καμία σχέση δεν έχει να κάνει με τον Απόλλωνα, μιας και ο Κωστάκης Καπιτανής δείχνει την εμπάθεια του προς την ομάδα μας, ανεξαρτήτου αντιπάλου και συνθηκών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ