Ομόνοια 1 – 2 Ανόρθωσις: Ο Ντούρις σπάει και παραδόσεις

Μεγάλη νίκη που μας ανεβάζει εκ νέου στη τρίτη θέση, πέτυχε απόψε η ομάδα μας, που επιβλήθηκε της Ομόνοιας με 1-2 στο ΓΣΠ, χάρις σε δύο γκολ του Μιχάλ Ντούρις.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Με τον Ντουγκλάο και τον Σίλντεφελντ στο κέντρο της άμυνας παρέταξε την ομάδα μας ο Ρόνι Λέβι, με τον Αριέλ Αρούς να είναι κάτω από τα δοκάρια. Πράνιτς και Στρούνα κάλυψαν τα άκρα της άμυνας με τον Βίκτορ να επιστρέφει στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Ιγιεμπόρ και Ράγιο. Στη γραμμή κρούσης, οι Σισέ και Καλό πλαισίωσαν τον Ντούρις.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης οι αντοχές της άμυνας δοκιμάστηκαν με τον Αρούς να βλέπει το πλασέ του Ντάρμπισαϊαρ να είναι άστοχο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντουγκλάο παραχώρησε κόρνερ μετά από μπαλιά του Χριστοφή στην περιόχη, με την ομάδα μας να ευστοχεί στην πρώτη της οργανωμένη προσπάθεια και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό όταν ο Ντούρις πήρε την επαναφορά και έκανε το 0-1. Το προβάδισμα κράτησε μόνο πέντε λεπτά καθώς ο Ντάρμπισαϊαρ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 17ο λεπτό, με την ομάδα μας να φτάνει μια ανάσα από δεύτερο γκολ αμέσως μετά ωστόσο ο Ράγιο αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 26ο λεπτό ο Αρούς άναψε κόκκινο φως σε μακρινό σουτ του Κανού, με τους Βίκτορ και Ιγιεμπόρ να φορτώνονται νωρίς με κίτρινη κάρτα και με χαρακτηριστική από τον ρεφ Νεοκλέους. Στο 36ο λεπτό με την ομάδα μας στην επίθεση ανακαλύφθηκε και δεύτερο επιθετικό φάουλ στον Καλό, με το ρυθμό της αναμέτρησης να πέφτει και να μην αλλάζει κάτι ούτε στα δύο λεπτά καθυστέρησης.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι ποδοσφαιριστές μας στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαν με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσουν μπάλα και να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού, να το φέρουν στα μέτρα τους και να κτυπήσουν. Όπερ και εγένετο η ομάδα μας έλεγξε το παιχνίδι, κράτησε μπάλα, δεν έκανε ευκαιρίες ωστόσο στο 63′ μίλησε η κλάση των Ράγιος και Ντούρις.

Με μαγική πάσα ο Ισπανός έβγαλε τετ-α-τετ τον Ντούρις, ο οποίος μόνος με τον Μιχαήλοφ τελείωσε υποδειγματικά τη φάση και έγραψε το 1-2. Από το σημείο και εκείνο, η ομάδα μας είχε ως πρώτο στόχο τη διαφύλαξη του σκορ. Ο Λέβι πέρασε εκτός τον ανέτοιμο Νόσα και πέρασε εντός τον Οικονομίδη.

Αν και η Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδειξε σε κανένα σημείο πως μπορεί να μας απειλήσει, με το 1-2 να παραμένει η αγωνία ανέβαινε. Η ομάδα μας κρατούσε μακριά την Ομόνοια, η οποία αν και της δώσαμε χώρο, δεν κατάφερε να φτιάξει οποιαδήποτε ευκαιρία για να μας απειλήσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ