«Ο Παν.Συ.Φι. δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει την στάση του…»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τα μέλη του και τονίζει πως συνεχίζεται η αποχή ενόσω ισχύει το μέτρο της ταυτοποίηση, εξέδωσε νωρίτερα σήμερα ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε τα μέλη μας τόσο για την δυναμική παρουσία στον αγώνα πετόσφαιρας όσο και στην ανοιχτή συνάντηση που ακολούθησε. Έγινε μια επεξήγηση στα μέλη για την δράση του Παν.Συ.Φι. το τελευταίο διάστημα αλλά και για το πως συνεχίζουμε.

Ενωμένοι θα βάλουμε τα θεμέλια για ακόμα πιο δυνατό Σύνδεσμο στο μέλλον πάντοτε στα πλαίσια και τα ιδεώδη που δημιουργήθηκε αυτό το οπαδικό σύνολο. Ένα σύνολο που υπάρχει εδώ και 24 ολόκληρα χρόνια με μια ιστορία πίσω του τόσο βαριά, που κανένα εμπόδιο δεν είναι τόσο δυνατό να το πληγώσει. Αντίθετα μέσα από τα εμπόδια, έμαθε να βγαίνει πιο δυνατό και συσπειρωμένο για να αντιμετωπίσει οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο του.

Στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσουμε και στον υπόλοιπο κόσμο, αφού πρώτα το κάναμε με τα μέλη μας, ότι ο Παν.Συ.Φι. δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει την στάση του περί ταυτοποίησης μέχρι την πλήρη κατάργηση. Από τον Ιανουάριο και έπειτα οι MAXHTEC απέχουν από κάθε γήπεδο που υφίσταται το μέτρο και το ίδιο ισχύει και σήμερα. Στα πέταλα θα επιστρέψουμε μόνο όταν το αποφασίσουμε εμείς και κανένας άλλος. Καλούμε τα μέλη μας στα κατά τόπους οικήματα για να δούμε τον αγώνα.

Με εκτίμηση

Κεντρική Επιτροπή Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ