«Είναι γεγονός, δεν είναι παράπονο»

Δηλώσεις στην Primetel παρέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια που βρήκε την ομάδα μας νικήτρια με 1-2. 

«Είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που κρατάμε από τον αγώνα, παραμένουμε στην τρίτη θέση. Ακολουθεί και το παιχνίδι τώρα την Τετάρτη σε δύο μέρες. Έχουμε για ακόμη μια φορά μια μέρα λιγότερη από τον αντίπαλό μας να ξεκουραστούμε και γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να βελτιώσουμε όλα αυτά που είπε ο προπονητής να βελτιωθούν. Το επόμενο παιχνίδι είναι ίσως υψηλότερων απαιτήσεων σε σχέση με το σημερινό. Είχαμε όμως, να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη Ομόνοια των τελευταίων ημερών. Έγινε αλλαγή με τον προπονητή και είδαμε την Ομόνοια να παρουσιάζεται πάρα πολύ καλή μέσα στον αγωνιστικό χώρο στον πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι κάναμε κάποια πράγματα πολύ πιο σωστά σε σχέση με το πρώτο και καταφέραμε στο τέλος της ημέρας να φύγουμε με τη νίκη μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία νίκη ήταν πάλι με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο».

Για το παράπονο ότι απορρίφθηκε το αίτημα της Ανόρθωσης από την Ομοσπονδία ώστε να αλλάξει μέρα διεξαγωγής αγώνα της είπε:
«Είναι δεύτερη φορά που γίνεται αυτό. Είναι γεγονός, δεν είναι παράπονο. Όντως έγινε και με τον Απόλλωνα να μετακινηθούν μια μέρα νωρίτερα τα δικά μας παιχνίδια. Δηλαδή Κυριακή αντί Σάββατο. Απορρίφθηκε το αίτημα από την ΚΟΠ αν και το ζητήσαμε και οι δύο. Έτσι αναγκαστήκαμε να το ζήσουμε αυτό για τρίτη φορά. Κάθε δύο μέρες παιχνίδι. Καλούμαστε να ζήσουμε αυτό και να δούμε μέσα στις πολύ λίγες μέρες πως θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ