«Δυστυχώς η ομάδα απ´ τον Ιανουάριο και μετά…»

Ενημερωτικό δελτίο για το αυριανό παιχνίδι εξέδωσε πριν από λίγο ο Παν.Συ.Φι

Αναλυτικά πιο κάτω.


Αδέλφια,

Αύριο η ομάδα δίνει ένα σημαντικό αγώνα και καλείτε να συνεχίσει την ανοδική πορεία που πραγματοποιεί κατά την φετινή χρονιά. Εμείς δυστυχώς σαν Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου είμαστε αναγκασμένοι να μείνουμε πάλι εκτός αφού η παρωδία συνεχίζετε.

Δυστυχώς η ομάδα απ´ τον Ιανουάριο και μετά δεν έχει δει τέτοιες εικόνες στις εξέδρες και αυτό είναι που μας λυπεί περισσότερο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τον τελευταίο αγώνα, με τον ίδιο αντίπαλο, πάλι ημέρα Τετάρτη, πάλι εργάσιμη. ΑΛΛΑ ο κόσμος ήταν εκεί ΜΑΖΙΚΑ και στήριξε την ομάδα ακόμα και μετά την ήττα. Αυτές οι εικόνες είναι πλέον αναμνήσεις σε όλα τα γήπεδα και κανείς δεν μπορεί να τις αντικαταστήσει. Ένα Νότιο πέταλο που έσφυζε από ζωή και παλμό.

ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΛΑΝΙΑ. Μέχρι την τελική πτώση του εκτρώματος κάθε (αν)αρμόδιου. Όλοι αύριο στους συνδέσμους για τον αγώνα. Να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που μάθαμε από παιδιά, για την ιστορία μας και τις επόμενες γενιές. Κανένα παιχνίδι δεν είναι υπεράνω της αξιοπρέπειας μας.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ