Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το τμήμα πετόσφαιρας του συλλόγου μας, με την οποία αναφέρει πως η στέψη των πρωταθλητών θα γίνει Τετάρτη αντί Τρίτη που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, η στέψη της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα γίνει την Τετάρτη 21 Μαρτίου (και όχι την Τρίτη 20 Μαρτίου), η ώρα 20:00 στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την ΑΕΛ.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας θα διοργανώσει ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ με τη συμμετοχή όλων των Τμημάτων του Συλλόγου (Ποδόσφαιρο, βόλεϊ Ανδρών, Φούτσαλ, Μπάσκετ) και θα τιμήσει όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ