Σπουδαία εμφάνιση που γεμίζει αισιοδοξία…

Η εμφάνιση του Ερβίν Κοφφί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αναμφίβολα γεμίζει με αισιοδοξία. Ο Γάλλος που ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα μας, για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς παίρνει θέση στον κατάλογο β’, ενώ τα δυόμισι χρόνια συμβόλαιο τον συγκαταλέγουν στους ποδοσφαιριστές που η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία, επενδύουν για το μέλλον.

Ο Γάλλος μέσω αριθμών, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έκανε σπουδαία εμφάνιση, ήταν ουσιαστικός κάτι που τον πιστοποιούν οι αριθμοί που τον έχουν στους διακριθείς στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την Τετάρτη.

Έχουμε και λέμε, ο Κοφφί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έκανε συνολικά 88 ενέργειες, με τις επιτυχημένες του να ανέρχονται στο 82%. Επιχείρησε 1 σουτ εκτός στόχου, ενώ από τις 56 πάσες που έκανε οι 46 ήταν ορθές. Είχε τέσσερα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, με τα δύο να καταλήγουν σε ποδοσφιαριστή μας. Είχε 14 μονομαχίες και κέρδισε τις 11, ενώ επιτυχημένες ήταν και οι 3 προσπάθειες που επιχείρησε να ντριμπλάρει αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Τα δύο τάκλιν που έκανε ήταν αποτελεσματικά, είχε ένα κερδισμένο φάουλ. Ανάκτησε την μπάλα για λογαριασμό της ομάδας μας 8 φορές, ενώ την έχασε τρεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ