Πράνιτς:«Το απολαμβάνω πραγματικά»

Δηλώσεις σε ιτοσελίδα της χώρας του παρέθεσε Κροάτης ποδοσφαιρσιτής της Ανόρθωσης Ντάνιελ Πράνιτς. Δήλωσε, πως αρκετές φορές σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, για το τηλεφώνημα του Σίλντενφελντ και την επόμενη χρονιά που τον βρίσκει στην Κύπρο

«Σκέφτηκα να σταματήσω την καριέρα πολλές φορές, αλλά πάντα ήμουν σε θέση να πείσω τους προπονητές. Είχα μια επαφή με την NK Koper, η οποία τελικά δεν κατέληξε δυστυχώς λόγω της κατάστασης στον σύλλογο. Κατόπιν μου τηλεφώνησε Σίλντεφελντ και έτσι έφτασα στην Κύπρο. Και το απολαμβάνω πραγματικά»

Για το κυπριακό πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον, ισορροπημένο και δεν είναι καθόλου εύκολο. Υπάρχουν έξι σύλλογοι που αγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή. Και τα γήπεδα είναι γεμάτα, οι οπαδοί είναι θερμοί, αλλά δεν δημιουργούν προβλήματα όπως στην Ελλάδα».

Καταλήγοντας, τόνισε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με την Ανόρθωση

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο για ακόμα μια χρονιά, έτσι θα μένω στην Κύπρο. Το μόνο που λείπει είναι η οικογένεια μου, αλλά τώρα θα δούμε πώς θα αποφασίσει το αφεντικό. Ο «αρχηγός» είναι η κόρη μου που πήγε στην πρώτη τάξη πέρυσι, οπότε δεν θέλαμε να χαλάσουμε αυτή την εμπειρία. Τώρα, αν το επιθυμεί, μπορεί  να έρθει σε μένα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ