Δύσκολη περίπτωση, νωρίς για προβλέψεις

Για τον Μιχάλ Ντούρις επικρατεί ικανοποίηση στην ομάδα μας, μιας και ο Σλοβάκος, δεν χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να δείξει την αξία του. Κατάφερε μέχρι στιγμής να σημειώσει 7 τέρματα και παράλληλα να ανεβάσει και την υπόλοιπη ομάδα. Ήδη από την ομάδα μας υπάρχει η πρόθεση να γίνει προσπάθεια για να παραμείνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και την επόμενη χρόνια.

Περίπτωση που κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, για πολλούς και διάφορους λόγους. Αφενός ο Σλοβάκος ανήκει στην Όρεμπουργκ ομάδα που διεκδικεί την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Οι Ρώσοι αγωνιζόμενοι στη δεύτερη κατηγορία και με το όριο των ξένων στους 3, έκριναν πως ο Ντούρις δεν μπορούσε να παραμείνει και τον αντικατέστησαν. Με δεδομένο πως δεν τους κάνει στη δεύτερη κατηγορία και πως πρόκειται για μία εύρωστη ομάδα, τότε το εύλογο ερώτημα είναι αν τους κάνει στην πρώτη. Ωστόσο ο Σλοβάκος δεσμεύεται με ένα παχυλό συμβόλαιο που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να καλύψουμε. Πέρα από την ομάδα του, πολλά θα εξαρτηθούν και από τις δικές του προθέσεις αλλά και της οικογένειας του. Η Κύπρος είναι ζεστή, φιλόξενη και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει Ρωσία, ωστόσο είναι σε καλή ηλικία, έχει και καλό όνομα και δεν αποκλείεται ο ίδιος να κοιτάξει να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας.

Ως εκ τούτου, επί της παρούσης είναι πολύ νωρίς να προβλέψουμε το μέλλον στην περίπτωση του Ντούρις, παρά μόνο τη δεδομένη επιθυμία της ομάδας μας, να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ