«Match of life» από τον Πράνιτς

Μια πρωτότυπη ιδέα εμπνεύστηκε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντάνιελ Πράνιτς. Πολύπειρος σε Ευρωπάϊκά γήπεδα έφερε στην χώρα του το «Match of life», ένα ποδοσφαιρικό reality το οποίο ξεκινά σε λίγες μέρες και ο νικητής του οποίου θα αποκτήσει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ντιναμό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο ντόπιοι νεαροί ηλικίας από 18 έως 25 ετών οι οποίοι θα επιλεχθούν από τέσσερις πόλεις της χώρας (Οραχόβιτσα, Σίμπενικ, Κοστράνι και Ζάγκρεμπ). Τριάντα εξ’ αυτών θα βρεθούν στο τελικό στάδιο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου, στο Ζάγκρεμπ.

Ακολούθως θα τεθούν υπό καθημερινές προπονήσεις με τους Ντάριο Κρέσιτς (πρώην γκολκίπερ Ομόνοιας), Νίκολα Κόπριβατς (Σλάβεν Μπελούπο), Ίβαν Μπόσνιακ (Τζακάρτα) και τον προπονητή Χρβόγιε Μπράοβιτς θα αναδειχθεί ένας νικητής, ο οποίος θα κερδίσει συμβόλαιο με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

«Είμαι υπερβολικά χαρούμενος που το πρότζεκτ είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά τώρα ξεκινά η πραγματική δουλειά. Και είναι ομαδική η δουλειά. Θα κάνουμε επιλογές από όλες τις πόλεις και 30 παιδιά θα πάνε στο καμπ. Θα δουλέψουν με ειδικούς κι ένας από αυτούς θα κερδίσει υποτροφία και συμβόλαιο», δήλωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ