Δηλώνει χαρούμενος ο Αρούς

Χαρούμενος στο νησί μας και στην ομάδα μας, δηλώνει ο Αριέλ Αρούς, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός που βρίσκεται με την Εθνική του ανάφερε πως εδώ ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει και τη χαρά του που αποτελεί μέρος της εθνικής του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αρούς:

“Μετά από μια μακρά περίοδο άγχους στο Ισραήλ, έφυγα και μου έκανε καλό. Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση, πρώτα για την ψυχή μου και μετά για το ποδόσφαιρο. Πέρασα την ιστορία στην Μπέιταρ, μετά είχα τα θέματα με Νετάνια και Χάποελ αλλά τώρα είμαι λίγο πιο ήρεμος. Δεν υπάρχουν πολλοί που πέρασαν όσα εγώ. Έφυγα από την Νετάνια όταν τερματίσαμε με τον Ρόνι Λέβι στην 6η ή την 7η θέση, μετά πήγα στην Χάποελ και μετά στην Κύπρο. Αντίθετα με το Ισραήλ, εδώ ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο”.

Υπάρχουν έξι πολύ καλές ομάδες στην Κύπρο, όπως το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας αλλά οι πιο αδύναμες ομάδες δεν είναι τόσο καλές όσο οι μικρότερες ομάδες στο Ισραήλ. Έχω πολύ καλές συνθήκες εδώ που είμαι τώρα αλλά ξέρω πως οι συνθήκες στο ΑΠΟΕΛ είναι παρόμοιες με τις συνθήκες που υπάρχουν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ”.

“Το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο είναι η επιστροφή στην Εθνική ομάδα, είναι μια μεγάλη περηφάνια. Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο σαν την πατρίδα μας. Ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για τον προπονητή αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα προσληφθεί ο νέος προπονητής. Δεν είναι η ιδανική κατάσταση αλλά αυτή είναι”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ