Καρέ – καρέ η μεγάλη σφαγή! (ανακοίνωση)

Με ανακοίνωση της, η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, δημοσιεύσει το βίντεο από τη μεγάλη σφαγή της Τρίτης, εκεί όπου ετσιθελικά οι διαιτητές αποφάσισαν η Ανόρθωση να μην κερδίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το βίντεο:

ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ!

Φαίνεται ότι το ήθος, η εντιμότητα και οι χαμηλοί τόνοι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Η αγάπη και η πραγματική έγνοια για το άθλημα συνολικά , που διαχρονικά επιδεικνύει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εξελίσσεται σε τροχοπέδη για την υλοποίηση των στόχων της.

Σκοπίμως δεν τοποθετηθήκαμε εν βρασμώ ψυχής. Κάναμε υπομονή… Είναι μία αναφορά κατά παντός υπεύθυνου, αλλά πρωτίστως προς τους οπαδούς της ομάδας μας τους οποίους οφείλουμε να ενημερώσουμε. Αυτό που έγινε στον τελευταίο μας αγώνα έχει τίτλο «Η μεγάλη κλοπή». Δεν αξίζει τον κόπο να αναφερθούμε και να παραθέσουμε επίμαχες φάσεις σε ολόκληρο τον αγώνα. Δύο μόνο φάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με «επίμαχες» ή «αμφισβητούμενες», είναι αρκετές για να καταδείξουν ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗ εις βάρος της ομάδας.

Ο αγώνας ΑΕΚ – Ανόρθωση είναι στο πέμπτο σετ με το σκορ 15-14 υπέρ μας. Με άλλο έναν πόντο η Ανόρθωση αναδεικνύεται νικήτρια, εξασφαλίζει το δίποντο και κάνει άλλο ένα μεγάλο άλμα προς τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Η επιθετικός της ΑΕΚ επιχειρεί την επίθεση και στέλνει την μπάλα ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΟΥΤ. Μισό μέτρο, ένα μέτρο… Οι ίδιες οι παίκτριες της ΑΕΚ βλέπουν την μπάλα να φεύγει άουτ και δεν πανηγυρίζουν. Αντιλαμβάνονται ότι ηττήθηκαν. Ο διαιτητής παρακολουθεί τη φάση (προσέξτε το κεφάλι του στο βίντεο) και υποδεικνύει ότι η μπάλα είναι ΜΕΣΑ! Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο, ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία! Δεν κάναμε τίποτε άλλο παρά μόνο προσπαθήσαμε να «παγώσουμε» την εικόνα όταν η μπάλα ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ προσκρούει στο έδαφος και αναπηδά. Προκαλούμε ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ που να ισχυριστεί ότι η μπάλα είναι μέσα…

Είχε όμως και συνέχεια… ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ. Το σκορ 15-15. Λες και κάποιοι έπρεπε να είναι σίγουροι ότι δεν θα νικήσει η Ανόρθωση. Η παίκτριά μας Μάγια Μπούραζερ περνά την μπάλα στο αντίπαλο γήπεδο. Ο επόπτης ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι η μπάλα περνά έξω από την αντένα, απόφαση που ασπάζονται ο πρώτος και ο δεύτερος διαιτητής. ΤΟ Βίντεο και η φωτογραφία την ώρα που η μπάλα περνάει πάνω το φιλέ, ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ. Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΝΑ μισό μέτρο, ένα μέτρο… Ο επόπτης και οι διαιτητές έχουν ταυτόχρονα καταρρίψει όλους τους νόμους της φυσικής, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΖΙΚ – ΖΑΚ θα μπορούσε η μπάλα να περάσει έξω από την αντένα και να φτάσει στο σημείο που έφτασε.

Στο τέλος η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-2 σετ, πήρε ένα βαθμό και η αντίπαλος δύο. Δεν μας ενδιαφέρει η τιμωρία των διαιτητών και των εποπτών. Ενδεχομένως να τιμωρηθούν από την ίδια τη συνείδησή τους. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ισονομία και η δικαιοσύνη. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ!

Φίλοι της Ανόρθωσης: Αν ανεχόμαστε να μας προσβάλουν τόσο βάναυσα, να μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας και να παραμένουμε αδιάφοροι είναι η μία επιλογή… Επιλογή, όμως, που δεν ταυτίζεται με τα ιδανικά και την 107χρονη ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ έχουμε υποχρέωση να είμαστε σε επιφυλακή. Έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (ΠΡΩΗΝ ΑΤΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ. ΑΝ ΧΡΕΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΑΠ’ ΕΞΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ! ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ