«Ήταν πραγματικά απίθανο…»

Για τη ψεσινή κατάκτηση του τίτλου και όλα όσα αφορούν την ομάδα, μίλησε στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ-FM, η Στέλλα Ιωάννου. Η πολύπειρη πετοσφαιρίστρια, που επέστρεψε στην ενεργό δράση τη φετινή χρονιά και σηκώνει με την ομάδα μας, το έκτο της πρωτάθλημα, συνεχάρη τις συμπαίκτριες της, αποθέωσε τη διοίκηση και τον κόσμο και πρωτίστως αφιέρωσε τον τίτλο στον κύριο Σωτήρη.

Αναλυτικά τα όσα έιπε η Στέλλα Ιωάννου.

Για το ψεσινό παιχνίδι;

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το ψεσινό το οποίο, ζώντας όλα τα πρωταθλήματα της ομάδας και ένα φοβερό συναίσθημα. Η χρονιά ξεκίνησε με προβλήματα αλλά η ομάδα κατάφερε να αντεπεξέλθει και να πετύχει ένα μεγάλο στόχο. Προσωπικά ο στόχος είναι ξεχωριστός διότι ήρθε μετά από πέντε χρόνια προσπάθειας να ανεβάσουμε την ομάδα στην κορυφή. Πάντα είχαμε πρωταγωνιστικούς στόχους αλλά για διάφορους λόγους φτάναμε στην πηγή αλλά δεν τα καταφέρναμε. Όλοι όσοι ήταν στο γυναικείο πετοσφαιρικό τμήμα αξίζουν συγχαρητήρια.»

Για το φετινό πρωτάθλημα;

«Όλες οι ομάδες είχαν τη θέληση για να φτάσουν μέχρι τέλους και το προσπάθησαν μέχρι τέλους. Είχαν κι αυτές όμως τα προβλήματα και τις κακές στιγμές τους διότι είναι μέρος του αθλήματος. Θεωρώ ότι εμείς είχαμε λίγη περισσότερη θέληση και στο δεύτερο γύρο ενισχυθήκαμε με παίκτριες όπως τη Μάγια που βοήθησαν τις νεαρότερες να δώσουν το κάτι παραπάνω.»

Για την Κάλια Βασιλείου;

«Φυσικά η Κάλια είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και μεγάλο μέρος της όλης επιτυχίας. Χωρίς την Κάλια θεωρώ ότι δεν θα μπορούσαμε να ενισχυθούμε με την Μάγια και να παίξουμε με τρεις ξένες αθλήτριες. Η Κάλια είναι αρχηγός απ’ όποιαν πλευρά κι αν το δει κανείς.»

Για το που θέλει να αφιερώσει το πρωτάθλημα;

«Θα ήθελα να αφιερώσω τον χθεσινό τίτλο, όπως και κάθε τίτλο, στον κύριο Σωτήρη πρώτα απ’ όλα διότι είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο τμήμα από την ίδρυσή του. Για εμάς είναι πατέρας, παππούς και οποιαδήποτε άλλη φιγούρα μπορεί να σκεφτεί κανείς. Μετά θα ήθελα να το αφιερώσω στο συμβούλιο, στους χορηγούς μας και τον κόσμο που μας ακολούθησε σε αυτήν την πορεία.»

Για τον κόσμο

«Πέρασαν πολλά χρόνια να δούμε τόσον κόσμο και συμπαράσταση όπως αυτήν που ζήσαμε χθες. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της χρονιάς ο Ανορθωσιάτης ήταν μαζί μας. Χθες όμως ήταν πραγματικά απίθανο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ