Αποθέωση, υπόκλιση και ευχαριστίες!

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας, αποθέωσε τις πρωταγωνίστριες που έφεραν το έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όσους συνέβαλαν και συμπορεύτηκαν στην πορεία της ομάδας, ούτως ώστε αυτή να συσπειρωθεί στα δύσκολα και να φθάσει στην πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Όλοι όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, κάπως έτσι το είχαμε φανταστεί. Το γήπεδο ΤΙΓΚΑ και ο κόσμος της Ανόρθωσης να τραγουδά «Χώμα που περπάτησα, γη που νοσταλγώ, Αμμόχωστος…». Ένα γήπεδο κατάμεστο, ΟΛΟ ΜΠΛΕ, να υποστηρίζει, να ενθαρρύνει και στο τέλος να πανηγυρίζει την επιστροφή της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. Η ομάδα μας είναι πανάξια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ! Χωρίς ίχνος αμφισβήτησης! Τα αυθόρμητα και ειλικρινή συγχαρητήρια της πλειονότητας των αντιπάλων μας είναι η καλύτερη απόδειξη. Από τη στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε «Πάμε να το πάρουμε!», δεν ηττήθηκε ποτέ! Ποτέ! Κι αν υπάρχει ένας αγώνας στον οποίο η ομάδα μας εμφανίζεται να έχει χάσει, είναι προϊόν αποφάσεων που δεν έχουν καμία σχέση με τη δυναμικότητα των ομάδων και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Θέλουμε να εκφράσουμε αμέτρητες ευχαριστίες. Πρώτα απ’ όλα στις παίκτριές μας και στην τεχνική ηγεσία. Με αφοσίωση, με συνέπεια, με προσήλωση, με πολλές θυσίες έκαναν πραγματικότητα τον στόχο κι έδωσαν τεράστια χαρά σε όλους μας. Ευχαριστούμε κι υποκλινόμαστε στη μαγκιά που επέδειξαν
Η ΣΤΕΛΛΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, Η ΚΑΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΠΡΑΤΟΥΧΙΝΑ, Η ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΚΑΕΤΑΝΟ, Η ΣΟΡΙΑΝΑ ΠΑΤΣΕΚΟ, Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΟΥ, Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΔΑΥΙΔ, Η ΜΑΓΙΑ ΜΠΟΥΡΑΖΕΡ, Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΟΡΤΟΥΝ, Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΚΟΥΡΗ, Η ΘΑΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΑΙΓΛΗ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Με τη μαεστρική καθοδήγηση του ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ και του ΜΙΧΑΛΗ ΦΩΤΙΟΥ ανέβασαν την Ανόρθωση στο πιο ψηλό σκαλοπάτι και συνέδεσαν το παρόν με το παρελθόν και ατενίζουμε αισιοδοξία το μέλλον. Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά στη φυσικοθεραπεύτριά μας ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ και την Ιατρική Ομάδα που φροντίζουν τα κορίτσια μας να είναι γερά και δυνατά.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη της διοίκησης του Τμήματος βόλεϊ Γυναικών που δουλεύουν νυχθημερόν εδώ και πολλά χρόνια για να έχουμε αυτές τις επιτυχίες. Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε προς τους χορηγούς μας για την τεράστια βοήθειά τους, ιδιαίτερα το Radisson blu Hotel Larnaca που αποτελεί έναν από τους βασικούς αιμοδότες μας, το μεγάλο διαχρονικό χορηγό μας HMI & Parthners, και τους χορηγούς μας, SSP Catering, ΟΠΑΠ Κύπρου και Colour Pix.

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ του Σωματείου Ανόρθωσης Αμμοχώστου με επικεφαλής τον πρόεδρο ΛΟΪΖΟ ΛΟΪΖΟΥ, την Εταιρεία με επικεφαλής τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΤΕΛΗ, τον εκπρόσωπο της Ανόρθωσης στην ΚΟΠΕ ΓΙΑΝΝΟ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, τον γενικό διευθυντή ΜΑΡΙΝΟ ΜΗΤΡΟΥ, κι όλα τα υπόλοιπα αδελφά τμήματα που αποτελούν το οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση το Κλιμάκιο Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης στη Λεμεσό, το Τμήμα Βόλεϊ Ανδρών της Ανόρθωσης, το Τμήμα Φούτσαλ της Ανόρθωσης και το Τμήμα Μπάσκετ της Ανόρθωσης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Ευχαριστούμε θερμά τα κορίτσια, το μέλλον της Ανόρθωσης, τις παίκτριες των Ακαδημιών μας και τον προπονητή τους ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΥΔΗ, ευχαριστούμε θερμά τους ήρωες της καθημερινότητάς, τους πιστούς συμπαραστάτες μας, τους γονείς των αθλητριών μας για την πολύτιμη βοήθεια και την εμπιστοσύνη τους σε όλα τα επίπεδα.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ! Η παρουσία των φίλων της Ανόρθωσης μας έχει συγκινήσει αφάνταστα. Όλοι μιλούν με θαυμασμό για τον κόσμο της Ανόρθωσης που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών 2017-18. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο Αθλητικό μας Κέντρο. Είχαμε ζητήσει φωνή και τραγούδι, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ κι όλοι οι οπαδοί μας ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Επιβεβαιώνεται ότι στα δύσκολα είμαστε πιασμένοι χέρι – χέρι και ξέρουμε τον τρόπο να πορευτούμε τον δρόμο των επιτυχιών.

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες μας στα τμήματα υποδομής αγωνίζονται στην τελική φάση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σαν υστερόγραφο:
Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε αυτούς που βοήθησαν να συσπειρωθούμε όσο ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν. Με την Ανόρθωση δεν «παίζει» κανείς! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΕ 107 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ