Τίποτα ακόμη δεν κρίθηκε

Με μια αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η γενική παρουσία της Ανόρθωσης κρίνεται από την μεγάλη μάζα του κόσμου, ως αρκετά καλή. Λίγο η ποιοτική ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, λίγο η συνεχής παρουσία της διοίκησης, λίγο η τεχνική ηγεσία, λίγο ο κόσμος και λίγο η στόφα της μεγάλης ομάδας, βοήθησαν στο να φθάσουμε να μπαίνουμε με αξιώσεις στα playoff, κάτι που δυστυχώς δεν κάναμε τα 4 τελευταία χρόνια.

Για να φθάσουμε ως εδώ όλοι εργάστηκαν και όλα έβαιναν καλώς, παρά τις όποιες απογοητεύσεις πέρασαν. Όταν οι ποδοσφαιριστές ζητούσαν στήριξη την έπαιρναν απλόχερα, αφού και οι ίδιοι έδειχναν ανάλογη συνέπεια. Όταν η διοίκηση καλούσε τον κόσμο σε οικονομική ενίσχυση την έπαιρνε, αφού και η ίδια λειτουργούσε σωστά. Πλέον η Ανόρθωση έχει μπροστά της 11 τελικούς ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της, για να κλείσουμε επιτέλους μια χρονιά με θετικό πρόσημο.

Για να συνεχιστεί αυτό επιβάλλεται να συνεχίσουν όλοι στο ίδιο τέμπο. Τίποτε ακόμη δεν εξασφαλίστηκε, τίποτε ακόμη δεν κρίθηκε. Αρχής γενομένης από τον αγώνα του Τσιρείου, η Ανόρθωση καλείται να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ