Ανόρθωσις 1 – 3 Ομόνοια: Ήττα και ανάγκη για διπλό μπρέικ

Επηρεασμένη από την απώλεια του Φελιπίνιο αλλά και τα γκολ της Ομόνοιας σε σημαντικά χρονικά σημεία, η ομάδα μας δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερη νίκη στην ημιτελική σειρά του πρωταθλήματος φούτσαλ. Η ομάδα μας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων ωστόσο εκεί που φάνηκε να αντιδρά, η ροή του αγώνα δεν βοήθησε στο να κτιστεί μομέντουμ με αποτέλεσμα την ήττα.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Επηρεασμένη από την απώλεια της τελευταίας στιγμής του πολύτιμου Φελιπίνιο παρουσιάστηκε η ομάδα μας η οποία στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης έκανε παιχνίδι υπομονής. Το πρώτο κόρνερ στο 3ο λεπτό δεν έφερε κάτι θετικό με τον Οδυσσέως λίγο αργότερα να πραγματοποιεί δύο μαζεμένες σημαντικές επεμβάσεις διατηρώντας το μηδέν παθητικό. Στο 7ο λεπτό η προσπάθεια του Κουλουμπρή σταμάτησε στον τελευταίο αμυντικό, με την Ομόνοια να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρια με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα. Μαμούτ και Κουλουμπρής δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις ατομικές τους προσπάθειες στο 12ο λεπτό ενώ η σπουδαία ευκαιρία ήρθε με σουτ του Κόκκινου εκτός περιοχής το οποίο κατέληξε κόρνερ. Δύο αμυντικές αδράνειες στο 15ο λεπτό έφεραν δύο γκολ για τον αντίπαλο ο οποίος προηγήθηκε με 0-2. Η αντίδραση ήρθε από τα πόδια του αρχηγού Χαρή ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 1-2 στο 18ο λεπτό.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μια ανάσα από την ισοφάριση έφτασε η ομάδα μας στο πρώτο λεπτό της επανάληψης όταν ο Γιόνι σημάδεψε τον Χαρή ο οποίος αστόχησε σε τετ-α-τετ, ωστόσο αντί αυτού ήρθε το 1-3 για τον αντίπαλο μετά από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα μας έδειξε αιφνιδιασμένη από την εξέλιξη της αναμέτρησης με την είσοδο του Λουκά να δίνει την ευκαιρία στον Γιόνι να κερδίσει μέτρα στο παρκέ. Μια ατομική ενέργεια του Κουλουμπρή στο 28ο λεπτό τον έφερε στο ύψος της αντίπαλης περιοχής ωστόσο η πάσα του κατέληξε κόρνερ, με τον Οδυσσέως να κρατά την ομάδα μας στο παιχνίδι στο 32ο με επέμβαση εντός περιοχής. Στο 33ο λεπτό επιστρατεύτηκε ο flying goalkeeper, με τον Γιόνι να απειλεί με σουτ που κατέληξε κόρνερ, όπως και ο Κουλουμπρής με διπλή απόπειρα. Η ομάδα μας πίεσε αλλά το καθαρό μυαλό έλειψε στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα την ήττα που μας αναγκάζει να ψάξουμε δεύτερη νίκη στην Λευκωσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ