«Ο Λαβόρδε έχει επικοινωνήσει πολλές φορές με τον πρόεδρο» (Τα ποσά που ζήτησε)

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον αναπληρωτή πρόεδρο της εταιρείας, Δρ. Κυριακό Γιάγκου, είχαμε το πρωί στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active, εκεί όπου ο αναπληρωτής πρόεδρος τοποθετήθηκε για την περίπτωση Λαβόρδε που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες.

Για την ανάρτηση του Λαβόρδε: «Είχαμε μιλήσει και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μια βασική μας αρχή, είναι ότι κάθε μετεγγραφή χρειάζεται την συμφωνία δύο μερών. Ο καθένας προσπαθεί να πετύχει ότι θεωρεί καλύτερο. Δεν μπορούμε να υποθηκεύσουμε το μέλλον της Ανόρθωσης. Υπήρχε τεράστια οικονομική διαφορά. Η ποδοσφαιρική του αξία είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και η αγάπη του κόσμου. Όμως υπάρχουν τα οικονομικά δεδομένα και οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, και έπρεπε να διαφυλαχτούν. Οτιδήποτε θα μπορούσε να χαλάσει αυτό το κλίμα, μας βρίσκει αντίθετους, γι’ αυτό και ήμασταν έντονοι».

Αν ζήτησε 700.000 ευρώ: «Είναι αλήθεια ότι ζήτησε 700.000 χιλιάδες ευρώ. Είναι λογικό να διεκδικεί κάτι παρόμοιο από αυτό που αμείβεται. Οποιαδήποτε προσαρμογή στις απαιτήσεις του δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τον ποδοσφαιριστή».

Για το ότι ο ποδοσφαιριστής αργότερα έριξε τις απαιτήσεις του στις 500.000 ευρώ: «Ναι και εξακολουθούσε να είναι πάνω από τις δυνατότητες μας».

Για την αναφορά του Κολομβιανού ότι δεν υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Ανόρθωση: «Αν εννοεί τηλεφωνική επικοινωνία, εν μέρει είναι σωστός. Έχει επικοινωνήσει όμως πολλές φορές με τον πρόεδρο μέσω μηνυμάτων».

Και κατέληξε: «Έχει δημιουργήσει απογοήτευση στον κόσμο προς το πρόσωπο του. Με την στάση του, και το γεγονός ότι ζήτησε αυτό το ποσό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ