«Συχνή επαφή με τη διοίκηση Παντελή»

Με αφορμή τα γενέθλια της ομάδας μας, ο μεγαλομέτοχος και πρώην πρόεδρος της εταιρείας και του σωματείου, Χρήστος Πουλλαΐδης, μίλησε για τα γενέθλια της ομάδας μας, αλλά και για τη θητεία του στην ομάδα μας, όπως επίσης και για τη σχέση που διατηρεί με την τωρινή διοίκηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πουλλαΐδης:

«Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Η Ανόρθωση σημαίνει προσφυγιά, σημαίνει αγώνας για επιστροφή και επανένωση.

Όταν αναλάβαμε εμείς η Ανόρθωση έπρεπε οποσδήποτε να επιβιώσει. Ο σύλλογος ήταν στην χειρότερη του κατάσταση και κινδύνευε με αφανισμό, όχι μόνο λόγω των εσωτερικών της, αλλά λόγω και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Ό,τι κινήσεις κάναμε, τις κάναμε με αγνά και Ανορθωσιάτικα κίνητρα. Ίσως να κάναμε πολλά λάθη στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και στο αγωνιστικό, καταφέραμε όμως να κρατήσουμε ζωντανό το οικοδόμημα που λέγεται Ανόρθωση για να μπορούν οι επόμενοι να το πάρουν ψηλά.

Ανόρθωση γεννιέσαι, δεν είναι κάτι το οποίο μπορείς να γίνεις στην πάροδο του χρόνου. Εμείς οι πιο μεγάλοι ζήσαμε την ομάδα στο ΓΣΕ πηγαίνοντας στο γήπεδο με την τρακατρούκκα και όλα αυτά που νιώθουμε εμείς οι Ανορθωσιάτες είναι μέσα στο αίμα μας και δεν μπορούμε να τα αποβάλουμε. Από μικρά τα παιδά μου τα μεγάλωσα με την ιδέα της Ανόρθωσης και της επιστοφής στην κατεχόμενη μας πόλη.

Εγω είχα την οικονομική ευχέρεια να βοηθήσω την Ανόρθωση σε μια περίοδο που υπήρχε μεγάλη αγωνία, τόσο για την οικονομία της Κύπρου, όσο και για τα οικονομικά του συλλόγου. Ο καθένας μας θα κριθεί από την ιστορία.

Παρά την αποχώρηση μου από την Ανόρθωση, η επαφή μου με την διοίκηση της ομάδας και τον Ανδρέα Παντελή είναι συχνή. Θέλω και εύχομαι η Ανόρθωση να ξαναβγει ψηλά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ