Με πολλές αλλαγές (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Την ομάδα της Αγίας Νάπας αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες η Ανόρθωση για την φάση των 16 του Κυπέλου Κύπρου και σίγουρα ο προπονητής της Ρόνι Λέβι θέλει να ξεμπερδεύει από τον πρώτο αγώνα. Έτσι θα εκμεταλλευτεί και το χατίρι της κληρωτίδας που χαμογέλασε επιτέλους στην «Μεγάλη Κυρία».

Οποιαδήποτε υποτίμηση δύναται να προκαλέσει προβλήματα ανάλογα με αυτά της πρώτης φάσης του Κυπέλου, όταν απέναντι μας ήταν ένας σαφώς πιο αδύνατος αντίπαλος που παραλίγο να μας προκαλέσει τεράστια ζημιά. Για αυτό και ο εφησυχασμός δεν πρέπει να υπάρξει. Σενάριο εντεκάδας δύσκολα μπορεί να προβλεφθεί καθότι από την μια πρέπει να γίνουν αλλαγές για ξεκούρασει κάποιων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, από την άλλη υπάρχουν παίκτες που δύσκολα αναπληρώνονται στην θέση τους λόγω του μικρού ρόστερ.

Έτσι θεωρούμε πως ο Ρόνι Λέβι παρατάσσει κάτω από τα δοκάρια τον Αρούς, ενώ για το δεξί άκρο ίσως δούμε τον Χατζηπασχάλη. Στο αριστερό άκρο σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Πηλέας. Στο κέντρο της άμυνας τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το δίδυμο Αρτυματά – Σίλντενφελντ.

Στον χώρο του κέντρου εικάζουμε πως θα παραταχθούν οι Οικονομίδης και Ζοάο Βίκτορ ενώ στα χαφ οι Καρλίτος και Ματθαίου.

Στην επίθεση τώρα αν ο Ισραηλινός επιλέξει σύστημα 4-4-2 θα παραταχθούν οι Καμαρά και Άλβες.

[vfv id=”143″]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ