Αυτό ήταν το μεγάλο κέρδος!

Η ανατροπή και η νίκη με την ΑΕΚ δεν ήταν απλά μια νίκη που ήρθε σε ντέρμπι κόντρα σε μια εκ των ανταγωνιστών μας.

Από αγωνιστικής πλευράς, σταμάτησαν τα αρνητικά σερί κόντρα στους «κιτρινοπράσινους» που κρατούσαν για αρκετό καιρό και η Ανόρθωση φώναξε πως είναι παρών στην διεκδίκηση των στόχων της. Επιβεβαίωσε πως μόνο τυχερή ομάδα δεν είναι διότι, ναι μεν πήρε αρκετούς βαθμούς πετυχαίνοντας γκολ στις καθυστερήσεις… παράλληλα όμως έχασε και βαθμούς που έπρεπε να κερδίσει όπως με Πάφο, ΑΕΛ και Δόξα.

Έδειξε αγωνιστική ταυτότητα μεγάλης ομάδας που γυάλιζε το μάτι της μέσα στο χορτάρι, που ήθελε τη νίκη και παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε με το γρήγορο γκολ των αντιπάλων. Τέλος διατήρησε και την απόσταση από τους διώχτες της στην κούρσα για την Ευρώπη, βγάζοντας από την μέση το παιχνίδι με ένα δυνατό αντίπαλο μετακυλώντας την πίεση στην δική τους μεριά .

Τέτοιες νίκες δεν έχουν μόνο θετικό αντίκτυπο στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας. Επιδρά θετικά κυρίως στον κόσμο που ήταν ήδη μουδιασμένος με το αποτέλεσμα στο «Μακάρειο» κόντρα στην Δόξα και την ήττα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Αν η Ανόρθωση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε βαθμολογικές απώλειες για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σίγουρα η πίεση σε όλους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ήταν πολύ μεγάλη και το τι θα ξημέρωνε η επόμενη μέρα, άγνωστο.

Αντ΄ αυτού όπως προαναφέραμε η νίκη με την ΑΕΚ επιδρά θετικά σε όλους τους τομείς… Κρατάει όλο τον κόσμο κοντά στην ομάδα, μεγαλώνει την συσπείρωση και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος στο τέλος της ημέρας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ