«Πληρώνουμε πρόστιμο για οπαδούς που πήραν εισιτήρια που δεν πουλήσαμε εμείς»

Για τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα της ομάδας μας, μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του ραδιοφωνικού σταθμού Sprots1, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας.

Στις δηλώσεις του ο Πηλακούτας ανάφερε ότι η ομάδα μας πληρώνει πρόστιμο για εισιτήρια που δεν πούλησε η ίδια, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του πως θα βρεθούν οι λυσεις στα προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε πιο κάτω:

Για τα γενέθλια της Ανόρθωσης: «Η ομάδα πρεσβεύει πολλά περισσότερα από αθλητικές επιτυχίες. Ο σύλλογος ιδρύθηκε υπό την επωνυμία Αναγνωστήριο και ήθελε να διδάξει αξίες και ιδανικά του ελληνισμού. Πέρασε αρκετά, ήταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων, ακόμα και στη Μικρασιατική Καταστροφή, στον απελευθερωτικό αγώνα του 55-59, κάτι που πλήρωσε με τον θάνατο αρκετών αγωνιστών της και την ανατίναξη του οικήματος. Αργότερα ήρθε η εισβολή και ο ξεριζωμός. Το σωματείο παρέμεινε ζωντανό, βρήκε τον τρόπο και αναγγενήθηκε. Κατάφερε να κτίσει ιδιόκτητο γήπεδο, να γίνει η πρώτη ομάδα που μπήκε σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το έπος της Τραπεζούντας και κρατά ενωμένους όλους τους Αμμοχωστιανούς».

Για τον Παντελή: «Είναι από τους πιο πετυχημένους. Υπάρχουν κι άλλοι πολλοί. Κάποιοι ήταν πρόεδροι σε δύσκολα χρόνια και κράτησαν ζωντανή την Ανόρθωση και τον πόθο για επιστροφή».

Για τα αγωνιστικά: «Θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει ο Γκάντσεφ. Ο Ράγιος έκανε μέρος του κανονικού χθες, θα δούμε σήμερα το απόγευμα στην τελευταία προπόνηση σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή. Ο Αράζ ένιωσε ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε χθες, περιμένουμε να δούμε σήμερα σε ποια κατάσταση βρίσκεται, είναι αμφίβολος. Επέστρεψε ο Παλάνκα, είναι διαθέσιμα και τα νέα αποκτήματα πλην του Στρούνα».

Για τις απουσίες: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή ότι θα βρει τις λύσεις και θα παρατάξει ένα σύνολο για τη νίκη».

Για τη συνάντηση των προέδρων: «Εκδόθηκε μια ανακοίνωση από τη δική μας πλευρά. Κληθήκαμε να πληρώσουμε πρόστιμο από οπαδούς που αγόρασαν εισιτήρια που δεν ήταν δική μας ευθύνη να πουλήσουμε. Είναι μια παραδοξότητα που θα συζητήσουμε, μαζί με άλλα θέματα για να πορευτούμε επιτέλους με ένα σωστό μέτρο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ