Περήφανος Ομπίκου! Πλήγωσε το σύλλογο και μένα με λύπησε!

Στο balla και στον Τάσο Θεοδώρου, μίλησε ο άλλοτε Νιγηριανός σταρ της ομάδας μας, Μάικ Ομπίκου.  Ο Νιγηριανός που θήτευσε στην ομάδα μας από το 1989-92 και την περίοδο 1999-00, πέρα από τις ευχές του θυμήθηκε και τα παλιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ομπίκου:

«Η Ανόρθωση από τότε που ήμουν εγώ στην ομάδα είναι ανταγωνιστική σε κάθε σεζόν. Είμαι περήφανος που βοηθήσαμε στο να κάνουμε αυτό τον σύλλογο μεγάλο. Ο κάθε ένας από το δικό του πόστο.

Ειδικά επί Ιορντανέσκου πιστεύω ότι βάλαμε τις βάσεις για το μετά. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να υποστηρίζεις της Ανόρθωση στην Κύπρο. Ξέρω τα προβλήματα του κόσμου, ξέρω τι θέλουν οι Αμμοχωστιανοί.

Είχαμε πολύ καλούς παίκτες τότε και ειδικά Τιμούρ Κετσπάγια, Νικολάι Κοστόφ, Κώστας Ρίζος, Κόκος Παναγή, Χριστάκης Κίττος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Κίκης Κωνσταντίνου μαζί με Μιχαλάκη Στεργίδη, Γιαννάκη Ιωάννου όπως θυμούμαι ήταν άνθρωποι που αγαπούσαν τον σύλλογο. Έδωσαν prestige στην Ανόρθωση και η εμπειρία μου στην Κύπρο ήταν μοναδική.

Είδα μετά από χρόνια αυτή την ομάδα να μπαίνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεχίζει αυτό που αρχίσαμε εμείς. Όταν ήρθα πίσω στην Αφρική μιλούσα για τα καλύτερα λόγια για αυτή την ομάδα.

Στη συνέχεια έγινε κάτι που πλήγωσε το σύλλογο και εμένα με λύπησε. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είσαι πάντα στην κορυφή. Κάποτε είσαι ψηλά, κάποτε χαμηλά.

Θέλω να τελειώσω λέγοντας ότι το σημαντικότερο για τους οπαδούς της ομάδας είναι να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Εύχομαι επιτέλους να βρουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν

Happy Birthday Anorthosis – Happy Birthday Famagusta».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ