«Παίζει» με την νοημοσύνη μας

Με τη νοημοσύνη μας και με αυτή όλης της φίλαθλης Κύπρου, επιχειρεί να παίξει το σαΐνι εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα ο Φανούριο ερωτηθείς στο kerkida.net, για τη φάση με τον πανηγυρισμό του Παπουλή, έκανε ερμηνεία που θα ζήλευαν ακόμα και οι σεναριογράφοι ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

«Απ’ εκεί και πέρα, αναφορικά με όσα δηλώσαν και με τον τρόπο που ερμήνευσαν το σχόλιο του προπονητή τους, είναι παντελώς λανθασμένος καθώς ο ποδοσφαιριστής το είχε στο μυαλό του να πανηγυρίσει έτσι, για να ξορκίσει την κατάρα των συχνών τραυματισμών στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα σε καμία στιγμή του πανηγυρισμού του δεν κοίταξε προς τους οπαδούς της Ανόρθωσης. Γι’ αυτό κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της ομάδας μας και τον γιατρό κύριο Κακαβελάκη  με τον οποίο ξόδεψαν αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση να σπιλωθεί η προσωπικότητα, το όνομα και η τεράστια κλάση του αρχηγού μας Φώτη Παπουλή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ