«Οι κατάρες δεν ξορκίζονται με προκλητικές ενέργειες…»

Οι κατάρες δεν ξορκίζονται με προκλητικές ενέργειες και είναι κρίμα που προσπαθούν με αστείες δικαιολογίες να εξηγήσουν τον λόγο της κίνησης του Παπουλή, ανάφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kerkida.net, ο Σάββας Πηλακούτας.

Για τα όσα ειπώθηκαν για τον προπονητή, Ρόνι Λέβι:  “Ο κύριος Αυγουστή κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά και στο ημίχρονο επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή και τον πάγκο μας με διάφορους χαρακτηρισμούς. Μετά το τέλος της δημοσιογραφικής διάσκεψη επιτέθηκε φραστικά στον βοηθό προπονητή μας ο οποίος βρισκόταν εκτός της διάσκεψης και συνομιλούσε σε φιλικό κλίμα με το επιτελείο του Απόλλωνα. Αφορμή για τα νεύρα του κυρίου Αυγουστή που βρισκόταν εκτός εαυτού, ήταν το σχόλιο του προπονητή μας για την κόκκινη κάρτα που κακώς δεν δέχτηκε ο Παπουλής για την ανάρμοστη χειρονομία του. Ακολούθησαν ο εκπρόσωπος Τύπου και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα. Ουδείς από πλευράς Ανόρθωσης απαντούσε, αντίθετα, ο πρόεδρος και παράγοντες της Ανόρθωσης αλλά και παράγοντες του Απόλλωνα προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν. Ο κ. Λέβι συμβούλευσε τον κ. Αυγουστή να ηρεμήσει και να σκέφτεται και να λειτουργεί ως προπονητής κι όχι ως οπαδός”

Για την κίνηση του Παπουλή: “Τέτοια κίνηση δεν τιμά σε καμία περίπτωση τις προσπάθειες των ανθρώπων του Απόλλωνα να βγάλουν προς τα έξω μια καλή εικόνα για την ομάδα τους. Είναι ακόμα περισσότερο κρίμα που προσπαθούν με αστείες δικαιολογίες να “εξηγήσουν” το λόγο της κίνησης του που έπρεπε να αποφέρει και την κίτρινη κάρτα, οπότε και την αποβολή του. Οι κατάρες δυστυχώς, δεν ξορκίζονται με προκλητικές χειρονομίες προς τον κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος πράγματι έδειξε τεράστια αυτοσυγκράτηση στη κίνηση που έκανε ο Παπουλής”

Για την διαιτησία: “Έπρεπε να αποβληθεί πέρα από τον Παπουλή και ο Μάγκλιτσα, ο οποίος πιθανώς να μπέρδεψε τα πόδια του Καρλίτος με την μπάλα αφού δεν εξηγείται η αιτία που κλωτσούσε με τόση μανία τον ποδοσφαιριστή μας όσο αυτός βρισκόταν στο έδαφος, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ως τραυματίας και να δεχτεί μάλιστα και κίτρινη κάρτα στη συγκεκριμένη φάση”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ