Καλά όλα αυτά με τον Σιβού, αλλά…

Την επόμενη μέρα στην μετά Σιβού εποχή καλείται να διαχειριστεί η Ανόρθωση με πρώτιστο μέλημα την εξεύρεση του αντικαταστάτη του.

Η μεταγραφή του παικταρά στην Τουρκία έγινε μεγάλο θέμα στα ΜΜΕ, όμως αξίζει να σταθούμε και στην αντιμετώπιση που έτυχε το ο ποδοσφαιριστής κατά την διάρκεια της παρουσίας του στα γήπεδα μας.

Ο Νιγηριανός λοιπόν έφθασε στο νησί ως μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Νιγηρίας που κατέκτησε την 3η θέση στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας. Από τα πρώτα παιχνίδια ξεχώριζε και έδειχνε πως ήταν από τις πιο ποιοτικές μονάδες της περσινής χρονιάς.

Στην 5η αγωνιστική κιόλας της περσινής περιόδου πρέπει να κατάλαβε που ήρθε. Σε διάστημα 11 λεπτών από την έναρξη του αγώνα αντίκρισε δυο φορές την υπερβολική κίτρινη κάρτα από τον Δημήτρη Μασιά με αποτέλεσμα να αποβληθεί απέναντι στην ΑΕΚ.

Αυτό που έγινε φέτος στον αγώνα με τον Απόλλων, καταγράφεται στα χρονικά. Δυο διαιτητές συνομίλησαν και τον απέβαλαν χωρίς καν να δουν ή να έχουν καθαρή άποψη αν έγινε παράβαση, στο ντέρμπι του πρώτου γύρου και πάλι με Απόλλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής της συνάντησης Λεόντιος Τράττου, έγραψε για πρόθεση λακτίσματος αντιλαμβανόμενος βασικά την γκάφα στην οποία υπέπεσε.

Καλό θα είναι τα «διαμάντια» όπως αναφέρθηκε για τον Σιβού, να προστατεύονται από την διαιτησία και όχι απλά να μνημονεύονται από τα ΜΜΕ όταν φεύγουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ