Ένα μισάωρο με ουσία

Η απόφαση για εκτέλεση του πέναλτι από τον Σιβού, δεν άρεσε στον Καμαρά ο οποίος ήταν άλλωστε αυτός που κέρδισε την παράβαση. Ο Αφρικανός επιθετικός ήθελε να εκτελέσει και το πέναλτι που κερδίσαμε απέναντι στην Αγία Νάπα ωστόσο και εκεί πήρε αρνητική απάντηση. Σημειώνεται πως ο επιθετικός από τη Γουινέα, δεν είναι στις πρώτες επιλογές με τη λίστα των εκτελεστών, αλλά λόγω της τεράστιας πίεσης που νοιώθει, ήθελε πάση θυσία να σημειώσει ένα γκολ.

Το γεγονός αυτό τον πείσμωσε και η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο μισάωρο απέναντι στον Εθνικό Άχνας, ήταν πιο ήρεμος και πιο ουσιαστικός στις αποφάσεις του. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για έλλειψη διάθεσης και ενέργειας ωστόσο από την άλλη δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι αστόχησε σε εξαιρετικές ευκαιρίες.

Η ουσία είναι ότι παρά την πρόταση δανεισμού από το εξωτερικό, όπως όλα δείχνουν και με βάση επίσημες τοποθετήσεις από τον Σάββα Πηλακούτα, ο Καμαρά θα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας για τουλάχιστον άλλους έξι μήνες και θα πρέπει να στηριχθεί είτε σαν βασικός είτε σαν αλλαγή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ