Απουσίες και τραυματισμοί φέρνουν πολλές αλλαγές!

Αναπόφευκτα με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Ανόρθωση στον αυριανό αγώνα με την Πάφο που θα διεξαχθεί στις 18:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Το δεδομένα είναι πως ο Ρόνι Λέβι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντουγκλάο και Καμαρά οι οποίοι μένουν εκτός αναμέτρησης λόγω συμπλήρωσης απαγορευμένου αριθμού καρτών, όπως ούτε και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Άντραζ Στρούνα. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Γκάντσεφ, Αρτυματάς και ο Αράζ ως το πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες δύο μέρες.

Αν θεωρήσουμε πως παρτενέρ του Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βίκτορ, τότε την θέση του στο κέντρο ενδέχεται να πάρει ο Οικονομίδης, εκτός εάν ο Λέβι προχωρήσει σε περαιτέρω αλλαγές και μετατοπίσεις. Παράλληλα, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Ιγιεμπόρ στην θέση του Γκάντσεφ πίσω από τον επιτελικό μέσο.

Για το δεξί άκρο της άμυνας, η μόνη λύση με τα σημερινά δεδομένα είναι του Κοφί αφού ο Στρούνα δεν εγγράφηκε ακόμη στο δυναμικό της ομάδας, ενώ στην επίθεση υπάρχουν οι επιλογές για τον αντι- Καμαρά με ένα εκ των Σισέ ή Ντουρίς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ