Το στοίχημα σήμερα

Χιλιάδες οπαδών θα βρεθούν σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ και φυσικά θέλουν να δουν την ομάδα μας, να φεύγει νικήτρια σε άλλο ένα ματς, κάτι που θα φέρει ντελίριο αισιοδοξίας και ενθουσιασμού το 2018.

Παρόλα αυτά και επειδή όλα τα αποτελέσματα στα ντέρμπι και κυρίως με τον ΑΠΟΕΛ και τις «ιδιαιτερότητες» του είναι πιθανά,  το στοίχημα και η μεγαλύτερη νίκη θα είναι οι ποδοσφαιριστές να κερδίσουν όλο τον κόσμο και το χειροκρότημα του.

Να παλέψουν το ματς, να το διεκδικήσουν μέχρι τέλους, να ματώσουν τη φανέλα και αν δεν το επιτύχουν, να ξέρουν ότι θα εισπράξουν το χειροκρότημα όπως και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που με αριθμητικό μειονέκτημα και λόγω της εφεύρεσης του Τράττου, έμειναν με δέκα και πάλεψαν μέχρι τέλους σώζοντας τον βαθμό.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση.. Να κερδίσουν τον κόσμο που θα κάνει το γήπεδο καμίνι και αν το συνδυάσουν και με νίκη, είμαστε σίγουροι πως θα δουν απίστευτα πράγματα στη συνέχεια από το μεγάλο κόσμο αυτής της ιδέας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ