Συνεργασία με Footrelief Podiatry Centre 

Τη συνεργασία με το Footrelief Podiatry Centre, στη Λευκωσία ανακοίνωσε το τμήμα δρομέων του συλλόγου μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Anorthosis Famagusta Runners – Τμήμα Δρομέων Ανόρθωσις Αμμοχώστου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την έναρξη συνεργασίας επιχορήγησης εξετάσεων με το κέντρο ποδιατρικής Footrelief Podiatry Centre στη Λευκωσία της κα. Παναγιώτας Μιχαήλ.

Η κα. Παναγιώτα Μιχαήλ είναι κάτοχος πτυχίου στην ποδιατρική (BSc Podiatry) από το Πανεπιστήμιο Σαουθάμπτον Αγγλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc in Podiatry) του Huddersfield University. Από τον Μάιο 2013 ιδιωτεύει στα Λατσιά στο ποδολογικό κέντρο Footrelief Podiatry Centre. Είναι μέλος του Παγκύπριου Συλλόγου Εγγεγραμμένων Ποδολόγων και μέλος του του Ποδιατρικού Συλλόγου στην Αγγλία.

Η ποδιατρική (ποδολογία) απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Ασχολείται με τις διάφορες επιπλοκές ή δυσλειτουργίες που επηρεάζουν το κάτω μέρος του ποδιού όπως είναι οι δερματικές και ονυχικές αλλοιώσεις, με μυοσκελετικές παθήσεις που αφορούν τα κάτω άκρα, καθώς και με ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη , η ρευματοειδής αρθρίτιδα για την αποφυγή εκδηλώσεων οποιωνδήποτε επιπλοκών στα πόδια. Ο ποδίατρος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον παθολόγο, διαβητολόγο, ρευματολόγο, φυσιοθεραπευτή ή ορθοπεδικό του ασθενή για την άμεση, ολοκληρωμένη και σωστή προσέγγιση του προβλήματος του ασθενή.

Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη κα. Παναγιώτα Μιχαήλ και το κέντρο ποδιατρικής Footrelief Podiatry Centre για τη στήριξη προς το τμήμα μας.

To Footrelief Podiatry Centre βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, 49 στα Λατσιά. Τηλ. 22 575210

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ