Ο Εντέ συναντά τον Σανόγκο στην VSG Altglienicke!

Στην VSG Altglienicke συνεχίζει την καριέρα του ο πρώην ακραίος επιθετικός της Ανόρθωσης Τσινεντού Εντέ. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής μετά το πέρασμα του από την Ανόρθωση αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Μάιντς για τέσσερα παιχνίδια μέχρι να κλείσει μεταγραφή στην Τβέντε με την οποία αγωνίστηκε την διετία 2015-2017 με αρκετά καλή παρουσία αφού μαζί της κατέγραψε σε 48 αγώνες, 6 γκολ στην μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας.

Η σεζόν 2017 τον βρίσκει αρχικά να αλλάζει ήπειρο και να ξενιτεύεται στην μακρινή Ταϊλάνδη όπου με την φανέλα της Μπανγκόκ καταγράφει μόλις 148 λεπτά σε 7 παιχνίδια και 1 γκολ.

Κάτι που δεν κράτησε για πολύ αφού από σήμερα και επίσημα επιστρέφει στα γήπεδα της Γερμανίας υπογράφοντας συμβόλαιο με την ερασιτεχνική VSG Altglienicke μέχρι το 2020. Εκεί θα συναντήσει τον παλιό μας γνώριμο Μπουμπακάρ Σανόγκο ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην Ανόρθωση στον αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης στις 16 Σεπτεμβρίου 2008 όταν και πέρασε ως αλλαγή στο 57ο λεπτό της συνάντησης (0 – 0 ) στην θέση του Μάρκους Ρόζενμπεργκ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ