Σισέ:«Παίξαμε εκτός έδρας αλλά όταν βλέπεις τόσο κόσμο…» (βίντεο)

Στην κάμερα του kerkida.net μίλησε ο επιθετικός της Ανόρθωσης Σεκού Σισέ.  Mεταξύ άλλων ο Ιβοριανός αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ ενώ ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του για τον κόσμο.

Για το τρίποντο: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Παίξαμε καλά και καταφέραμε να σκοράρουμε στο δεύτερο μέρος. Το σημαντικό για μας είναι οι τρεις βαθμοί επομένως είμαστε χαρούμενοι».

Για το ντέρμπι τον ΑΠΟΕΛ: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι όμως η ομάδα νιώθει αυτοπεποίθηση. Για μένα αυτό το παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό όπως όλα. Η ομάδα είναι έτοιμη για τον αγώνα της Τετάρτης και θέλουμε τους οπαδούς να έρθουν να μας στηρίξουν».

Για την παρουσία του κόσμου είπε: «Σήμερα παίξαμε εκτός έδρας αλλά όταν βλέπεις τόσο κόσμο παίρνεις αυτοπεποίθηση σαν να αγωνίζεσαι στο σπίτι σου. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και γι’ αυτό τους περιμένουμε να έρθουν και να μας στηρίξουν. Είναι πολύ σημαντική αυτή η περίοδος για την ομάδα. Ακόμα δεν χάσαμε, παίζουμε καλά και τους θέλουμε δίπλα μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ