«Η ομάδα έχει τη νοοτροπία ότι θα πάρει αυτό που θέλει»

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας για τον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα…

«Είναι μια νίκη που ήρθε με μεγάλη δόση άγχους. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα, είχαμε άλλο ένα πέναλτι αλλά σφυρίχτηκε το άλλο στην συνέχεια. Σκόραρε ο Βίκτορ από ένα σημείο που δεν μας έκανε την χάρη σε προηγούμενα παιχνίδια και πήραμε τη νίκη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Τα δοκιμάσαμε όλα και από τα πλάγια και από τον άξονα αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίκτυα, δεν μας έκανε το χατίρι και μπορείς να τιμωρηθείς σε αυτά τα παιχνίδια. Η Νέα Σαλαμίνα στην μοναδική τη ευκαιρία λίγο έλειψε να σκοράρει. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία των παικτών, είναι αυτή η νοοτροπία και το μέταλλο που έβαλε ο προπονητής και μεταφέρετε αυτό και στον κόσμο που περιμένει ότι η ομάδα κάποια στιγμή αν και δύσκολα θα πάρει αυτό που θέλει».

Για την κορυφή μετά από 14 αγώνες και την δεύτερη καλύτερη άμυνα…
«Είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα με μια αγωνιστική περισσότερη είναι σημαντικό, είναι ένα κομμάτι που ρίχνει το βάρος ο προπονητής μας και φαίνεται πως πολλές φορές το να έχεις καλή άμυνα σε βοηθά να κερδίζει και τα παιχνίδια. Είναι λογικό όταν δεν δέχεσαι γκολ και εσύ μπορείς να σκοράρεις ένα – δυο γκολ να παίρνεις και τις νίκες. Εμείς κρατάμε το ότι η ομάδα παρουσιάζεται καλή στον αγωνιστικό χώρο και περιμένουμε πως όλες αυτές οι ευκαιρίες που φτιάχνονται να μπορούν να μετουσιώνονται σε γκολ.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…
«Συμπλήρωσαν κάρτες ο Γκάντσεφ και ο Ντουγκλάο. Επιστρέφουν Πράνιτς και Καμαρά και θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση ο Σισέ ο οποίος ανεβαίνει μετά τον τραυματισμό που είχε».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ