«Οι εφιάλτες σας επέστρεψαν…»

Ενημερωτικό δελτίο εξέδωσε πριν από λίγο ο Παν.Συ.Φι, με το οποίο γίνονται γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του pre-game με τον ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Αδέλφια,

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο η ομάδα μας κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο της που δεν ήταν άλλος από την νίκη και κατάφερε πάλι να ανεβεί στην κορυφή. Είχαμε πει πως πρώτα θα περιμένουμε να τελειώσει ο συγκεκριμένος αγώνας και μετά να αναφερθούμε στον επόμενο. Πριν το κάνουμε αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σ´ αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, που έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι αλλιώτικος.

Αυτή την διαφορετικότητα τώρα ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να την πάρουμε σε άλλα επίπεδα. Σε επίπεδα που οι άλλοι χρειάζονται προκρίσεις, τίτλους, διακρίσεις, παρακάλια και άλλα τόσα. Εμείς χρειαζόμαστε απλά μια καθημερινή. Μια Τετάρτη με αντίπαλο το κατεστημένο. Απέναντι σ´αυτούς που τους παρτάρουν άπαντες. Απέναντι σ´ αυτούς που χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο σ΄ όλη την χρονιά και βγάζουν τους “οπαδούς” τους έξω το Μάη.

Είμαστε συνειδητοποιημένοι τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τόσα χρόνια τα μάτια μας έχουν δει πολλά. Έχουμε μάθει όμως να τους αντιμετωπίζουμε όλους χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος. Δεν θα αναφερθούμε συγκεκριμένα σε εχθρούς γιατί είναι ΟΛΟΙ. Αν γράψουμε αναλυτικά εδώ θα χρειαστούν μέρες για ανάγνωση και στην τελική κανείς δεν θα ασχοληθεί. Απλά σας λέμε ότι η μπάλα είναι στρογγυλή και ο τροχός γυρίζει. Κάποτε θα καταλάβετε τι εννοούσαμε σήμερα.

Εμείς καλούμε όλο τον κόσμο να προετοιμαστεί κατάλληλα. Την Τετάρτη δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο πέραν της Ανόρθωσης. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η Τετάρτη θεωρείται ήδη ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ αργία. Ο καθένας στο πόστο του από νωρίς μέχρι το τέλος. Σε κάθε άκρη του ΝΑΟΥ πρέπει να μυρίζει μπαρούτι. Είτε στην Νότια, είτε σε Δυτική και Ανατολική, ακόμα και στα αποδυτήρια. Δεν θα τους αφήσουμε να πληγώσουν ξανά την ομάδα μας με βρώμικο τρόπο. Θα είμαστε παντού και θα επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες. Τους κανόνες του “Αντ. Παπαδόπουλος” και της Ανορθωσιάτικης μαγκιάς. Τους κανόνες που έκαναν 20 χρόνια να νικήσουν και τους δημιούργησαν τα γνωστά ψυχολογικά.

Μέσα, έξω και επί τα αυτά, ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζετε κανονικά σε όλες τις πόλεις. Τρίτη βράδυ μαζευόμαστε στα Βαρωσιώτικα στέκια μας και ανεβάζουμε ρυθμούς. Την Τετάρτη μαζευόμαστε από νωρίς στον κεντρικό σύνδεσμο και απ’ εκεί θα αναχωρήσουμε μαζικά για το γήπεδο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα λάβετε εκεί πριν την αναχώρηση. Ακολουθούμε τις οδηγίες των υπευθύνων του Παν.Συ.Φι. σε όλη τη διάρκεια. Σε καμία περίπτωση δεν προβαίνουμε σε μεμονωμένες πράξεις που θα δώσουν το δικαίωμα στο σύστημα να κάνει παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι θα το παίξουμε όπως γουστάρουμε εμείς.

Υ.Γ. Τράττο τούντη φορά τα πράματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Η πόρτα που φκαίνεις στο τέλος με την κάλυψη του ασθενοφόρου ενναν κλειωμένη.

Υ.Γ.2 Πακλαβίνε, ήσουν σχολείο, επήες στρατό, εσπούδασες τζαι μετά έκαμες νίκη στο ΝΑΟ.

ΑΝΟ ΓΕΡΑ ΑΝΟ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ πορτοκαλιά

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ