Μίλησε για το συμβόλαιο του και για μεταγραφή ο Σιβού

Για το συμβόλαιο του που εκπνέει και για την προοπτική ανανέωσης του, αναφέρθηκε κατόπιν ερωτήσεων σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα protathlima.com, ο Αμπτουλαχί Σιβού.

Αναλυτικά αυτά που είπε για το συμβόλαιο του αλλά και τις φιλοδοξίες του:

Το συμβόλαιο σου τελειώνει το Καλοκαίρι. Θα ήθελες να παραμείνεις, είσαι χαρούμενος την Ανόρθωση, στην Κύπρο; Μιλήσατε με την ομάδα για το θέμα του συμβολαίου;

«Το πόσο χαρούμενος είμαι εδώ φαίνεται με την παρουσία μου στο γήπεδο, με την σχέση που έχω με τον κόσμο. Είμαστε μια οικογένεια. Αγαπώ την Ανόρθωση και στην Ανόρθωση με αγαπούν. Είμαι ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ γι΄ αυτή την ομάδα. Για το θέμα του συμβολαίου μιλάμε ακόμα με την διοίκηση και ελπίζω σύντομα να υπάρξει κάτι».

Ο κόσμος της Ανόρθωσης ανησυχεί ότι μπορεί να φύγεις για ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Είναι μέσα στις δικές σου φιλοδοξίες να παίξεις σε πιο ψηλό επίπεδο;

«Σίγουρα είναι όνειρο για κάθε παίκτη να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Θα ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή. Είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω όμως πότε θα συμβεί αυτό. Είμαι στην Ανόρθωση, μιλάμε με την ομάδα και θα φανεί τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ