Κανένα περιθώριο (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Τη νίκη θέλει στον απογευματινό αγώνα η Ανόρθωση κόντρα στην Αλκή με τον Ρόνι Λέβι να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νίκη εν μέσω σημαντικών απουσιών.

Όπως είναι γνωστό εκτός αναμέτρησης θα μείνουν οι Ντουγκλάο, Γκάντσεφ και Παλάνγκα οι οποίοι αποτελούσαν βασικές επιλογές του Ισραηλινού τις τελευταίες αγωνιστικές.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας ο παρτενέρ του Σίλντενφελντ εικάζουμε πως θα είναι ο Σίβου, ο οποίος γνωρίζει καλά την θέση από την περσινή σεζόν. Ως εκ τούτου στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Μπανταλόφσκι και στο αριστερό ο Πράνιτς.

Στον χώρο του κέντρου η μόνη διαφοροποίηση από ότι συνηθίσαμε θα είναι η αντικατάσταση του Γκάντσεφ με τον Οικονομίδη που θα πλαισιωθεί από τους Βίκτορ και Ράγιος.

[vfv id=”139″]

Η επίθεση τώρα, θα είναι αλλαγμένη κατά τα 2/3 σε σχέση πάντοτε με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σαλαμίνα. Η επιστροφή Καμαρά… εκτοπίζει εκ νέου τον Άλβες από την κορυφή, με τον Σισέ να παίρνει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο. Για το δεξί άκρο ερίζουν οι Αράζ, Καλό και Ματθαίου με τον Αζέρο μάλλον να ξεκινά βασικός και σήμερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ