Ποιος θα αντικαταστήσει το θηρίο;

Οι απουσίες για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αλκή μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναγκάζουν τον Ρόνι Λέβι να προβεί σε αλχημείες ώστε να καταστρώσει σωστά το πλάνο της νίκης.

Ένας πονοκέφαλος επιπλέον είναι η αντικατάσταση του Ντουγκλάο ο οποίος θα λείψει ένεκα συμπλήρωσης απαγορευτικού αριθμού καρτών. Λόγω της καλής επιθετικής γραμμής που διαθέτει η αντίπαλος ομάδα με αιχμή του δόρατος τον δεύτερο μέχρι στιγμής σκόρερ του πρωταθλήματος Φαμπρίτσιο Σάντος, ο Ισραηλινός θέλει να ενισχύσει τον Σίλντλεφελντ με ένα ταχύ ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στον κέντρο της άμυνας.

Παναγιώτης Αρτυματάς, Μπανταλόφσκι, Ζοάο Βίκτορ και Σίβου είναι οι τέσσερεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στην γραμμή με τον Νιγηριανό διεθνή εκ των πραγμάτων να είναι αυτός που μοιάζει φαβορί στο να καλύψει τη θέση αφού του είναι γνωστή από την περσινή χρονιά που αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια.

Έτσι, το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε τον Σίβου στο κέντρο της άμυνας και η γραμμή να συμπληρώνεται από δεξιά προς αριστερά με τους Μπανταλόφσκι, Σίλντλεφελντ και Πράνιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ