Φαβορί ο Αρτυματάς…

Ως το ακλόνητο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γκόρντον Σίλτενφελντ στο κέντρο της άμυνας και να πλαισιώσει τον Ντουγκλάο, είναι ο Παναγιώτης Αρτυματάς.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που φέρει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία, έδειξε όμως ότι έχει το ταλέντο και τον τσαμπουκά για να πάρει τη θέση δίπλα από τον Ντουγκλάο.

Από και πέρα δύο είναι τα άλλα σενάρια και τα δύο προκαλούν αλχημείες όμως στην ομάδα. Το δεύτερο σενάριο και λιγότερο πιθανό, είναι να μετατοπιστεί στην άμυνα ο Ζοάο Βίκτορ. Αυτό όμως θα σημάνει πως για πρώτη φορά μετά από 16 αγώνες, η ομάδα μας θα αγωνιστεί δίχως τον αρχηγό της στη μεσαία γραμμή και όπως είναι λογικό θα έχει κάποιες επιπτώσεις στο παιχνίδι μας.

Το τρίτο και πιο απομακρυσμένο με βάση τα δεδομένα σενάριο, είναι να αγωνιστεί ο Σιβού στο κέντρο της άμυνας. Κάτι που θα φέρει και τον Μπανταλόφσκι στο δεξί άκρο της άμυνας. Όμως δεν δίνουμε αρκετές πιθανότητες στο σενάριο αυτό, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε πως ο Ιβάν έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Άρη, προκειμένου να συνετιστεί και να δείξει περισσότερο ζήλο στις προπονήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ