«Δεν έχουμε ακόμη συμφωνήσει με τον Πλετ»

Για την κλήρωση του κυπέλλου, το ψεσινό παιχνίδι, τον Πλετ και τις μεταγραφικές εξελίξεις τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του στη συχνότητα του Supesport FM, μετά την κλήρωση του κυπέλλου ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου.

Για τον Ολλανδό φορ, ανάφερε πως είναι στο νησί, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε συμφωνήσει και θα γίνουν τα τεστ που χρειάζονται για να διαπιστωθεί και η φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Για την κλήρωση του κυπέλλου;

«Είναι μία κλήρωση με ομάδα δεύτερης κατηγορίας, αυτό ουδόλως δεν θα αντιμετωπιστεί από εμάς χωρίς έλλειψη σοβαρότητας. Θεωρώ ότι η ποιότητα της ομάδας μας είναι τέτοια που θα μας επιτρέψει να περάσουμε στην επόμενη φάση, όμως θα καλύψουμε τα δύο παιχνίδια με κάθε σοβαρότητα.»

Για το ψεσινό παιχνίδι;

«Όντως ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα και ένα δύσκολο βράδυ. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα, ένα βαρύ σκορ όμως το παιχνίδι είχε στραβώσει από πολύ νωρίς, βρεθήκαμε από νωρίς να κυνηγάμε το σκορ. Υπήρχαν κάποια κομβικά σημεία στο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να επανέλθουμε για να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι, παρολα αυτά δεν τα καταφέραμε. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται κυρίως στις δύσκολες στιγμές, οπότε ανασυντασσόμαστε και κοιτάζουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία.»

Για τη μεταγραφική ενίσχυση;

«Ήρθε χθες ένας Ολλανδός ποδοσφαιριστής, με τον οποίο δεν έχουμε ακόμη συμφωνήσει. Θα πρέπει να περάσει από κάποιες εξετάσεις, για να δούμε το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, τα ιατρικά τεστ. Σε κάθε περίπτωση, ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός τώρα που υπάρχει ένα κενό στις υποχρεώσεις μας θα ενταθεί, με σκοπό να είμαστε όσο γίνεται καλύτεροι στη συνέχεια.»

Για το αν θα προκύψουμε εξελίξεις μεταγραφικές σύντομα;

«Πιθανόν, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο αλλά είναι πιθανό.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ