Ανόρθωσις 2 – 1 Αλκή Ορόκλινης: Στο φινάλε γουστάρουμε περισσότερo

Άλλη μια νίκη στις καθυστερήσεις πήρε η ομάδα μας με τον λυτρωτή αυτή της εβδομάδας να λέγεται Αράζ Αμπντουλάγιεφ. Ο Αζέρος κτύπησε στο ίδιο χρονικό σημείο που κτύπησε ο Βίκτορ στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι και έδωσε μια πανάξια νίκη στην ομάδα μας. Η Αλκή μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο η ομάδα μας όχι μόνο δεν τα έχασε αλλά κυνήγησε μετά μανίας το τρίποντο που την επαναφέρει στην κορυφή.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τον αντίπαλο να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του πίσω από την μπάλα ξεκίνησε η αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το γκολ από το πουθενά όταν Σιβού και Αρούς μπερδεύτηκαν στο 11ο λεπτό χωρίς όμως να κινδυνεύσουμε. Στο 16ο λεπτό η ομάδα μας έχασε την πρώτη καλή φάση με τον Καμαρά να αστοχεί, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σισέ αστόχησε σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση. Σπουδαία ευκαιρία χάθηκε στο 29ο λεπτό όταν ο Ράγιο σημάδεψε τον αφύλακτο Καμαρά ο οποίος έκανε κακό τελείωμα και αστόχησε, όπως και ο Αράζ σε σουτ στην κίνηση δευτερόλεπτα αργότερα. Στο 38ο λεπτό η Αλκή απείλησε με πλασέ από δεξιά με τον Αρούς να δηλώνει παρών, ενώ τριπλή ευκαιρία χάθηκε στο 44ο λεπτό με τους Αρτυματά, Βίκτορ και Καμαρά να δουν τα σουτ τους να σταματούν είτε στον Πάρντο, είτε σε αντίπαλους αμυντικούς.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε για τον αντίπαλο όταν στο 53ο λεπτό ο Τριγκουρτζία ακροβολίστηκε εκτός περιοχής και έκανε το 0-1. Η ομάδα μας διατήρησε ψυχραιμία και κατοχή μπάλας με τον Λέβι να επιστρατεύει Καλό και να ρίχνει τον Σισέ στη γραμμή κρούσης σε σχηματισμό 4-4-2, με τον Ιβοριανό με γκολάρα να ισοφαρίζει στο 73ο λεπτό. Ο Πράνιτς αποχώρησε τραυματίας με τον Αμπντουλάγιεφ να οπισθοχωρήσει σε ρόλο αριστερού μπακ και τον Άλβες να προσθέτει παίκτες στην επίθεση. Η Αλκή προσπάθησε με κάθε τρόπο να ροκανίσει χρόνο με αποτέλεσμα ο προπονητής της να σταλεί στην κερκίδα στο 81ο, με τη λύτρωση να έρχεται στο 91ο λεπτό με οβίδα του Αμπντουλάγιεφ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ