Ανόρθωσις 0 – 3 ΑΠΟΕΛ: Αιφνιδιασμός και ήττα

Την πρώτη ήττα της φετινής χρονιάς γνώρισε η ομάδα μας η οποία αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ και ουσιαστικά δεν κατάφερε να συνέλθει ποτέ. Το βαρύ σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ομάδα μας θα μπορούσε να μειώσει σε 1-2 λίγο πριν το τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Βίκτορ ήταν άστοχος από την άσπρη βούλα. Το αποτέλεσμα αυτό ρίχνει την ομάδα μας στη δεύτερη θέση.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Κάκιστο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα για την ομάδα μας μιας και ο αντίπαλος μόλις στο 14ο δευτερόλεπτο άνοιξε το σκορ με τον Ποτέ. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν αιφνιδιασμένοι με τον αντίπαλο να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του και την πρώτη απειλή να έρχεται ουσιαστικά στο 12ο λεπτό με μια εκτέλεση φάουλ του Ράγιο η οποία απομακρύνθηκε από αμυντικό. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Αρτυματάς έκανε καθοριστική προβολή σε κάθετη πάσα από αριστερά, ενώ ο Αρούς στο 16ο λεπτό μπλόκαρε σέντρα από αριστερά.
Στο μισάωρο ο Ντουγκλάο έκανε καθοριστική προβολή σε γύρισμα από αριστερά προς τον Ποτέ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ράγιο σημάδεψε τον Αράζ αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή ήταν άστοχο. Στο 37ο λεπτό ο διαιτητής χαρίστηκε στον κιτρινισμένο Σόουζα ο οποίος έπιασε τη μπάλα με τα χέρια, με την ομάδα μας να απειλεί για τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο με μακρινό σουτ του Γκάντσεφ τρία λεπτά πριν το φινάλε.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 47ο λεπτό η ομάδα μας έφτιαξε την πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο με μπαλιά του Πράνιτς από αριστερά, ενώ εννιά λεπτά αργότερα μια καθοριστικότατη προβολή του Αρτυματά δεν επέτρεψε στον Αλωνεύτη να σκοράρει. Ο αντίπαλος κτύπησε στην αντεπίθεση στο 58ο λεπτό φτάνοντας στο 0-2, με τον Ρόνι Λέβι να αποσύρει Καλό και να ρίχνει στη μάχη τον Καμαρά. Στο 65ο λεπτό ο Βίκτορ δοκίμασε σουτ εκτός περιοχής με όφελος ένα κόρνερ, ενώ ο νεοεισελθόντας Καμαρά εννιά λεπτά αργότερα έσπρωξε την ομάδα του στην αντεπίθεση αλλά ο Ράγιο υστέρησε στην τελική πάσα.
Στο 76ο λεπτό ο Καμαρά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Καρλάο ωστόσο ο αρχηγός δεν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, με αυτό να γυρίζει μπούμερανγκ καθώς ο αντίπαλος έφτασε σε τρίτο γκολ στο 85ο λεπτό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ